Ukratko
StoryEditor

Partner koji sluša, razumije i gradi trajne odnose

01. Ožujak 2024.
Sa svojim timom od 70 stručnjaka i više od 20.000 zadovoljnih kupaca, Eurovilla je posvećena osiguravanju da proces pronalaska savršenog prostora bude ugodan za svakoga klijenta

Eurovilla je započela svoj nevjerojatan put 2002. godine kao skromna obiteljska tvrtka. Danas s ponosom može istaknuti svoj ogroman uspjeh jer je postala vodeća agencija za nekretnine u Zagrebu, s poslovnicama u Splitu, Rovinju, Puli i Dubrovniku. S obzirom na dvadeset godina iskustva, Eurovilla je uspješno evoluirala iz skromnih početaka u veliku kompaniju s iznimnim dostignućima.

Tim znalaca

Ključ Eurovillina uspjeha leži u temeljnom uvjerenju da je svaki klijent jedinstven, a svaka nekretnina ima svoju priču. Sa svojim timom od 70 stručnjaka i više od 20.000 zadovoljnih kupaca, Eurovilla je posvećena osiguravanju da proces pronalaska savršenog prostora bude ugodan za svakoga klijenta.

Licencirani agenti za nekretnine, stručna pravna služba, menadžeri, voditelji ureda, marketinški stručnjaci, programeri i fotografi Eurovillin su tim. Njihov zajednički rad čini iskustvo posredovanja iznimno jednostavnim. Uredi su prilagođeni ugodnom poslovanju, gdje se poštuju različitosti, a izvrsnost se nagrađuje, rezultirajući motiviranim i zadovoljnim zaposlenicima.

Lider na tržištu

Unatoč postizanju pozicije vodeće agencije, Eurovilla ne miruje. Svakodnevno radi na unapređenju usluga, poslovanja i vlastita usavršavanja putem edukacija. Predanost razumijevanju i prilagođavanju novoj okolini njezin tim čini jedinstvenim na tržištu.

Eurovillina misija ostaje nepromijenjena – biti najbolja u onome što radi kako bi najbolje zadovoljavala sve potrebe vezane uz nekretnine. Eurovilla nije samo posrednik u kupoprodaji nekretnina, ona je partner koji sluša, razumije i gradi trajne odnose utemeljene na poštovanju i vrhunskoj usluzi. Kontinuirani rad na unapređenju, predanost klijentima i visoki standardi čine ovu agenciju nezaobilaznim imenom u svijetu nekretnina. 

28. travanj 2024 07:42