Ukratko
StoryEditor

Partnerstvom Emirates i flydubai osiguravaju besprijekornu uslugu tijekom zime

23. Srpanj 2018.

Emirates i partnerska aviokompanija flydubai objavili su danas kako će flydubai preuzeti letove između Dubaija i Zagreba od 2. prosinca 2018. godine do 30. ožujka 2019. godine, nakon čega će letove ponovno preuzeti Emirates. Time će se na najbolji mogući način iskoristiti postojeći kapacitet kako bi se povećanjem frekvencija zadovoljila potražnja za letovima na spomenutoj liniji tijekom zimskih mjeseci.

Ovaj potez, nadalje, ilustrira brojne prednosti strateškog partnerstva između ove dvije aviokompanije iz Dubaija.

>>>Emirates osvojio 14. uzastopnu nagradu za najbolju zabavu i uslugu na letu

Tijekom navedenog perioda let FZ 1793 će kretati iz Dubaija u 10.00 sati i sletjeti u Zagreb u 13.15 sati po lokalnom vremenu. Povratni let FZ 1794 će iz Zagreba poletjeti u 14.30 sati i sletjeti u Dubai u 23.00 sati po lokalnom vremenu.

Flydubai će na ovoj liniji letjeti novim zrakoplovom tipa Boeing 737 MAX 8 koji putnicima nudi napredno iskustvo putovanja, uključujući i sjedala koja se mogu spustiti u horizontalan položaj u poslovnoj klasi, moderna sjedala u ekonomskoj klasi, sustav zabave na letu na HD zaslonima te Boeingov inovativan sustav SkyInterior u unutrašnjosti zrakoplova.

>>>Emirates prva aviokompanija u svijetu koja nudi usluge virtualne stvarnosti

Emirates i flydubai će nastaviti putnicima nuditi iskustvo putovanja u skladu s vrijednostima obaju brendova pa će tako letovi flydubaija za Zagreb kretati i dolaziti na Terminal 3 u Međunarodnoj zračnoj luci Dubai (DBX), omogućujući neometanu povezanost s ostalim letovima u modernom Emiratesovom hubu u Dubaiju. Naime, obje aviokompanije putnicima nude brojne mogućnosti putovanja u sklopu svoje komplementarne mreže destinacija koja trenutno, zahvaljujući ugovoru o codeshareu, broji 90 destinacija, s nekoliko novih koje će uskoro biti dostupne.

Codeshare partnerstvo započelo je s letovima prema 29 destinacija te se vrlo brzo proširilo kako bi zadovoljilo potražnju putnika koji su uvidjeli sve prednosti suradnje, poput povećanja frekvencija, proširene dostupnosti letova sa samo jednom aviokartom u sklopu svjetske mreže, usklađenosti programa lojalnosti, prijavljivanja prtljage prema posljednjoj destinaciji, neometanih transfera tijekom tranzita u Dubaiju i drugih.

>>>Emirates vas vodi do najboljih svjetskih destinacija za vježbanje joge

Putnici će na svim letovima koje rezerviraju u sklopu codesharea dobiti besplatne obroke i dozvoljenu količinu prijavljene prtljage kakva je inače na letovima Emiratesa, i u ekonomskoj i u poslovnoj klasi.

Dosad je više od 794.000 putnika iskoristilo sve prednosti partnerstva između Emiratesa i flydubaija koje je započelo 29. listopada 2017. godine.

19. travanj 2024 00:40