Ukratko
StoryEditor

Pliva ponovno pri vrhu liste Poslodavaca Partnera

24. Srpanj 2017.

Farmaceutska tvrtka PLIVA Hrvatska demonstrirala je izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima te je peti put nagrađena prestižnim Certifikatom Poslodavac Partner koji dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za potragu za kadrovima i savjetovanje u upravljanju ljudskim resursima.

Od prve certifikacije 2012. godine PLIVA bilježi izniman uspjeh te se može pohvaliti statusom jednog od najboljih Poslodavaca Partnera, s rezultatom od 98% ukupnog broja bodova. PLIVA se posebno ističe besprijekorno i transparentno postavljenim sustavom upravljanja učinkom koji je povezan sa strategijom i razvojem, kao i sustavom nagrađivanja te nizom inicijativa usmjerenim prema unaprjeđenju zdravlja i dobrobiti zaposlenika.

>>>Hrvatska pošta novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

PLIVA

-Ponosni smo činjenicom da smo organizacija koja ima dugu tradiciju dobrih praksi u području ljudskih potencijala te da smo i ove godine obnovili certifikat koji potvrđuje izvrsnost. Organizacija smo koja nudi mogućnost rada iz Hrvatske unutar globalnog konteksta multinacionalne kompanije, uz rad na najnaprednijim tehnologijama i s vrhunskim stručnjacima. Uz mogućnosti razvoja karijere koje nudimo zaposlenicima, fokus nam je briga za zaposlenike i njihovu dobrobit, istaknuo je Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE.

>>>Tele2 sedmi put dobio certifikat Poslodavac Partner

-Veliku pozornost posvećujemo dobrobiti zaposlenika na radnome mjestu i želimo podignuti svijest među zaposlenicima da imaju mogućnost izbora zdrave prehrane, aktivnosti i navika. Razvijamo različite programe radi poboljšanja njihova zdravlja, prevencije stresa i boljeg balansiranja privatnog i poslovnog života. Primjer toga ja projekt ‘Zdravo radno mjesto‘ koji je usmjeren na unaprjeđenje zdravlja naših kolega. Tim projektom, a i brojnim drugim aktivnostima želimo podignuti njihovu svijest o važnosti brige za zdravlje, zdravoj prehrani i tjelovježbi te prevenciji bolesti. Aktivno radimo na tome da radno mjesto bude poticajno i izazovno u radnim zadacima, ali i ugodno, zdravo i zabavno okružje za sve zaposlenike, izjavila je Blagica Petrovac Šikić, viša direktorica Ljudskih potencijala.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

18. travanj 2024 06:50