Ukratko
StoryEditor

Poslovni pokloni ne moraju biti dosadni! Komunicirajte darovima!

31. Listopad 2023.
foto Domato LD

Razmišljate  o poslovnom darivanju, tržište je prepuno raznih proizvoda, a vas hvata panika i  pitate se kako si olakšati  i donijeti pravu odluku koja će vašim klijentima izmamiti osmijeh na lice?

Odgovor vam nudi DOMATO LD, tvrtka s više od 15 godina iskustva u području prodaje poslovnih i promotivnih darova.

I sam moto tvrtke ‘Lakoća darivanja‘ daje naslutiti da se u DOMATU LD maksimalno trude svojim klijentima pružiti konačan proizvod uz minimum njihova angažmana.

Imperativ je pomoći klijentu prilikom osmišljavanja i personalizacije darova, ponuditi prilagođene proizvode i olakšati sam proces izbora i distribucije imajući u vidu sve izazove koje suvremeno tržište nameće. 

Dugogodišnje iskustvo, ugodan ljudski pristup te visoka razina profesionalnosti je ono što ovu tvrtku izdvaja na tržištu. Tome mogu posvjedočiti i brojni dosadašnji zadovoljni klijenti koji znaju da u ovoj tvrtki imaju pozdanog poslovnog partnera i dobavljača.

Prateći tržišne trendove održivog rasta i razvoja u ponudi se nalaze mnogobrojni artikli, a naglasak se stavlja na održivu proizvodnju i artikle  proizvedene od recikliranih i prirodnih materijala poput bambusa, pluta, recikliranog pamuka te RPET materijala.

Poslovno darivanje posebno se intenzivira u vrijeme blagdana, ali ne treba zaboraviti osobne kontakte  tijekom cijele godine čime se klijentu poručuje da ste uvijek tu za njega.

Stoga, ukoliko su i vama dosadili stereotipni poslovni pokloni ovoga puta izaberite drugačije!

Jer poslovni pokloni ne moraju biti dosadni. DOdajte im MAlo TOna!

Više informacija na: www.domatold.hr

27. travanj 2024 21:41