19. listopad 2017.

Požeški gospodarski forum: Požega 2025. – koraci prema promjeni

Požeški gospodarski forum će se održati 03. studenoga 2017. godine na 17. katu hotela The Westin Zagreb s početkom u 9:00 h. Forum se bavi temama održivog regionalnog razvoja te repozicioniranja i rebrandinga prostora Požeštine.

Vremenska perspektiva je 2025. godina kao rok za izgradnju regije dinamičnog gospodarstva temeljenog na konkurentnoj industriji, razvijenijoj poljoprivredi i turizmu te poticajnijoj poduzetničkoj klimi. Forumu je cilj okupiti poslovnu i akademsku zajednicu te aktivno uključiti javnost, s ciljem zajedničkog stvaranja temelja za bolju budućnost naše lokalne zajednice.

>>>Međunarodni Predsjednički Forum na IEDC-Poslovnoj školi Bled

Poseban doprinos viziji Foruma ove će godine dati i gospodarstvenici i turističke zajednice iz Požeško – slavonske županije, koji će imati mogućnost izlaganja svojih proizvoda sudionicima Foruma. Internacionalni karakter Forumu ove će godine dati dvije vrijedne institucije – Udruga talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj i Udruga gospodarstvenika iz Posušja.

Jedni od sudionika u prvom djelu foruma su Milijan Brkić, potpredsjednik Hrvatskoga sabora, Tomislav Tolušić, ministar poljoprivrede, Tomislav Ćorić, ministar zaštite okoliša i energetike, Marko Pavić, ministar rada i mirovinskoga sustava.

>>>Novi broj Lidera: Agrokor – Tko je potpisao, potpisao je

U panel raspravi na temu ‘Alternativni načini financiranja‘ sudjelovati će Đurđica Mihotić Žižić, direktorica Sektora za tržište kapitala u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga, Iva Galić, direktorica sektora tržišta i nadzora u Zagrebačkoj burzi, Gordan Šumanović, član Uprave Raiffeisen društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima te Daniel Nevidal, član Upravnog odbora Interkapital.

Vaš dolazak na Forum potvrdite najkasnije do 31.10.2017. prijavom ovdje.