Ukratko
StoryEditor

Poznati hrvatski dermokozmetički brend sudjeluje na vodećem sajmu kozmetike u Europi

12. Ožujak 2024.
Skintegra boosterifoto Danijel Berkovic

Skintegra, poznati hrvatski dermokozmetički brend, ove godine sudjeluje kao izlagač na najznačajnijem događaju u industriji ljepote u Europi – Cosmoprof Worldwide Bologna.

Cosmoprof Worldwide Bologna već je više od pet desetljeća vodeći kozmetički sajam u Europi i mjesto na kojem se okupljaju profesionalci iz svih sektora kozmetičke industrije. Ove godine održava se od 22. do 24. ožujka i očekuje se nastup više tisuća tvrtki izlagača iz cijelog svijeta.

Podaci o prošlogodišnjem sajmu Cosmoprof govore dovoljno – okupio je gotovo 3.000 izlagača i privukao preko 250.000 posjetitelja.

Skintegra će se po prvi puta predstaviti na ovako velikom europskom sajmu, čime ujedno predstavlja i hrvatsku kozmetiku, te će zauzeti mjesto u ekskluzivnom masstige sektoru. Masstige sektor predstavlja vrhunske tvrtke iz područja parfumerije i kozmetike. Ovaj segment okuplja manje, ali izuzetno ekskluzivne brendove poput Skintegre, čiji proizvodi se ističu po inovativnosti i visokoj kvaliteti.

Iako je brend prisutan na tržištu tek sedam godina, već uspješno izvozi svoje proizvode u 17 zemalja Europske unije. Svojim sudjelovanjem na ovako prestižnom sajmu, Skintegra nastavlja graditi svoju reputaciju kao lider u dermatološkoj kozmetici u regiji te potvrđuje svoju posvećenost rastu i razvoju proizvoda te brenda.

28. travanj 2024 02:05