Ukratko
StoryEditor

Predstavljeno 29. Božićno pivo

05. Prosinac 2018.

Na zagrebačkom Strossmayerovom šetalištu u sklopu Adventa na Strossu službeno je predstavljena nova, 29. po redu etiketa Božićnog piva. Velika novost ove godine na veselje svih ljubitelja ovog posebnog blagdanskog izdanja je što je ove godine Božićno pivo dostupno i u limenci od 0,5 litara.

>>>Sve o pivu na jednome mjestu

Ova posebna blagdanska tradicija kreiranja vizualnog identiteta Božićnog piva traje već 29 godina, a ove se godine za novo ruho Božićnog piva pobrinula mlada likovna umjetnica Monika Meglić. Ovogodišnje ruho Božićnog piva inspirirano je nečime s čime se svatko od nas može poistovjetiti, svima dobro poznatim „božićnim neredom“, onim užurbanim, a opet posebnim, veselim osjećajem priprema za Božić.

- Vjerujemo da će ovo jedinstveno blagdansko izdanje i aroma Božićnog piva razveseliti sve ljubitelje piva i unijeti posebno blagdansko raspoloženje, rekla je Diana Jokić, menadžerica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare.

>>>Udvostručenje proizvodnje Velebitskog piva

Za poseban blagdanski doživljaj na predstavljanju Božićnog piva pobrinuo se i mladi glazbenik Nikola Marjanović, koji je unio posebnu toplinu u predblagdansko poslijepodne u kojem se nazdravljalo blagdanskom veselju, dobrom društvu i još jednoj odličnoj inačici omiljenog Božićnog piva.

20. travanj 2024 12:18