Ukratko
StoryEditor

Pretvorite svoj pametni telefon u POS uređaj uz aplikaciju Worldline Tap on Mobile

14. Studeni 2023.

Kontinuirani rast kartičnih transakcija i sve brojnije inovativne metode plaćanja koje se zasnivaju na kartičnim tehnologijama, posljednjih su par godina u Hrvatskoj izazvale rast udjela broja transakcija plaćenih karticama, u odnosu na broj transakcija plaćenih gotovinom. Osim toga, brze su bezgotovinske transakcije popularne jer smanjuju gužve i čekanje u redu, a bržim protokom kupaca može se povećati i ukupan promet.

Worldline, svjetski lider u području kartičnog plaćanja, na hrvatsko je tržište donio sigurna rješenja za primanje kartica putem POS uređaja ili inovativne aplikacije za Android Worldline Tap on Mobile. Worldline POS rješenja su pogodna za svaku veličinu poduzeća i za sve djelatnosti koje koriste ili će tek po prvi put početi koristiti bezgotovinsko plaćanje. Jednom kada vaš pametni telefon postane vaš POS uređaj, cijeli svijet postaje vaš ured.

Sigurna i brza naplata svugdje

- Sve što mi treba za naplatu je moj mobitel. Zbog prirode posla često sam na terenu, eventima ili na lokacijama klijenata pa mi je mobilnost naplate stvarno jako važna. Moj mobitel uz aplikaciju Worldline Tap on Mobile postaje terminal za plaćanje. Odabrala sam paket po svojoj mjeri i o plaćanju više ne moram brinuti. Tako se mogu posvetiti onome što volim, a to je umjetnost slaganja cvijeća - rekla je Boška Bahtijarević, vlasnica cvjetnog concept storea TVOJE koji se smjestio u zagrebačku Martićevu ulicu.

image

Boška Bahtijarević

Svako poduzetništvo, pa tako i cvjećarstvo, podrazumijeva slobodu, ali i pravila. Boški je, još otkad je otvorila TVOJE, važno svojim klijentima pružiti najbolju moguću uslugu, a to uključuje sigurno i jednostavno kartično plaćanje. Zato je tvrtka Worldline njezin partner u poslovanju, a Wordlineova aplikacija Tap on Mobile njezin izbor za fleksibilnu mobilnu naplatu.

Mobilno, jednostavno i sigurno

Mobilnu aplikaciju Worldline Tap on Mobile moguće je instalirati na bilo koji mobilni uređaj ili tablet s odgovarajućim Androidom, NFC-om i pristupom internetu. Aplikacija se može koristiti kao samostalni POS uređaj za prihvat debitnih i kreditnih kartica ili digitalnih novčanika. Idealna je za dostavljače, taksiste, ugostitelje, servisere, cvjećare, salone za uljepšavanje, sve obrtnike, mikro poduzetnike ili freelancere kojima su praktičnost i mobilnost važne.

Sigurnost prihvaćanja kartica i transakcija potvrđena je i certificirana od strane Mastercarda i Vise koji garantiraju visoku sigurnost pri svakoj transakciji. Manji iznosi transakcije obavljaju se prislanjanjem kartice na pametni telefon, a veći iznosi se dodatno potvrđuju pinom, kao na klasičnom POS uređaju.

Prihvaćanje plaćanja putem pametnog uređaja snažan je simbol tehnološkog znanja pa korisnike ovog rješenja profilira u moderne tvrtke.

26. travanj 2024 17:37