Ukratko
StoryEditor

Priključite se najvećem online employer branding eventu u regiji

12. Rujan 2018.

Potraga za idealnim kandidatom može biti vrlo zahtjevna, stoga je važno tražiti na pravom mjestu. Želite li pronaći najboljeg kandidata i predstaviti vašu tvrtku, Virtualni sajam karijera i znanja je idealno mjesto!

Ukratko o Sajmu

Ovogodišnji sajam održava se od 3. do 10. listopada na virtualnoj lokaciji www.dankarijera.com u organizaciji najvećih regionalnih portala za zapošljavanje – MojPosao, Infostud i Posao.ba.

Svake godine sajam okuplja izlagače iz različitih industrija, a posjećuje ga oko 300 tisuća tražitelja posla kojima su na raspolaganju brojni korisni i zanimljivi sadržaji putem kojih mogu stupiti u kontakt s potencijalnim poslodavcima.

Prednosti sudjelovanja

Jednostavan pristup, brza i interaktivna komunikacija s potencijalnim zaposlenicima, promocija tvrtke samo su neke od prednosti sudjelovanja na Virtualnom sajmu karijera i znanja koje će vam pomoći pri odabiru najboljeg kandidata.

Iskoristite brojna događanja na Sajmu

Osim regionalne marketinške kampanje prije i za vrijeme trajanja sajma, sve izlagače i sudionike očekuju brojni sadržaji:

  • Live stream – predstavljanje tvrtke uživo putem službenog YouTube kanala Virtualnog sajma
  • Virtualni hackathon – pristup bazi natjecatelja prema programskim jezicima (C++, Java, Javascript, PHP, Phyton3)
  • Besplatni oglasi  na portalima MojPosao, Infostud, Posao.ba
  • Predstavljanje proizvoda i usluga tvrtke svim posjetiteljima Sajma

Sve dodatne informacije pronađite na www.dankarijera.com. Rezervirajte svoj štand na vrijeme i postanite dio najvećeg virtualnog employer branding eventa!

16. travanj 2024 01:56