16. lipanj 2016.

Probudi navijača u sebi uz Inu

Uoči utakmica hrvatske reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj, INA je za navijače pripremila mnoštvo zabavnih aktivnosti za zagrijavanje atmosfere!

Na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima diljem Hrvatske za vas smo pripremili širok asortiman prigodnih navijačkih rekvizita po povoljnim cijenama. Čitavu obitelj opremite kvalitetnim majicama, šalovima, vijte zastave i trubite za svaki gol! Nismo zaboravili ni vaše limene ljubimce – neka budu obilježeni prepoznatljivim crveno-bijelim uzorkom uz zastavice i navlake za retrovizore.

Nakon obavljene kupnje moći ćete zavrtjeti kolo sreće i osvojiti navijačke rekvizite, ali i zaigrati stolni nogomet i pokazati svoju vještinu u zabijanju golova. Uoči prve dvije utakmice za vas smo pripremili zanimljive kvizove znanja. Dvanaesti igrač mora biti glasan i opremljen rekvizitima, ali i prepoznatljiv, zato se svakako prepustite u ruke našoj vizažistici koja će vas urediti za utakmicu u navijačkim bojama!

Pridružite nam se u petak, 17. lipnja, uoči nogometne utakmice Češka - Hrvatska, na Ininoj benzinskoj postaji u Dubravi od 16 sati; u utorak, 21. lipnja, uoči nogometne utakmice Hrvatska - Španjolska, na Ininoj benzinskoj postaji u Miramarskoj od 18.30 sati

Probudi navijača u sebi!