Ukratko
StoryEditor

Ribili obilježava 30 godina: Proslava dugogodišnje predanosti kvaliteti i vrhunskoj usluzi!

09. Veljača 2024.

Ribili, renomirani zastupnik u distribuciji visokokvalitetnih brendova, ponosno obilježava 30 godina uspješnog poslovanja. Od 1994. godine do danas, kroz četiri regionalne poslovnice, Ribili postavlja visoke standarde u distribuciji poznatih brendova s dugom tradicijom kao što je Hausbrandt kava, koja je prošle godine obilježila 130 godina izvanredne kvalitete, Ronnfeledt čajevi s više od dva stoljeća tradicije, belgijske čokoladne Callebaut sirovine za slastice , Col Sandago Prosecco iz prestižne regije Conegliano Valdobbiadene, te Theresianer pivo koje se s ponosom proizvodi od 1876. godine.

Kvaliteta kao temelj partnerstva

Na temelju posvećenosti kvaliteti usluge i pouzdanosti, prodajna i distribucijska mreža Ribili pokriva gotovo cijelo područje domaćeg tržišta. Ribili osigurava sigurnu dostavu i pravovremeni servis kroz vlastiti tim iskusnih ljudi te edukaciju i podršku od strane vlastitih barista s ciljem kreiranja cjelokupnog iskustva za partnere. Kroz 30 godina iskustva koje je rezultiralo dubokim znanjem u industriji, Ribili slovi za “Partnera po mjeri” pružajući rješenja za raznolike potrebe HoReCa sektora. Poznati profesionalni kupci kao što su ugostitelji, hotelijeri, trgovačka društva i javni sektor surađuju s Ribilijem do dan danas kroz opskrbu u području kave, čaja, sirovina za slastičarstvo, vina i piva.

Hausbrandt kava: Umjetnost u šalici

Ako ste ljubitelj kave, već ste vjerojatno upoznati s Hausbrandtom kavom. Umjetnost u šalici Hausbrandt kave započela je davne 1892. godine u Trstu, a danas spajanjem moderne tehnologije i tradicionalne recepture Hausbrandt nastavlja pržiti kavu koja se prodaje diljem svijeta. Ribili s ponosom predstavlja svoj široki asortiman Hausbrandt kave za sve ljubitelje. Bez obzira preferirate li kapsule ili svježe mljevenu kavu, Hausbrandt pruža užitak u vrhunskoj šalici kave.

Hausbrandt kava je ponosna na niz priznanja i certifikata koji potvrđuju dosljednu kvalitetu i profesionalnost svih uključenih u proizvodnju. Dobitnica je Certifikata za vrhunsku kvalitetu kave od strane ugledne Accademie Patisserie Master u Italiji. Također se može pohvaliti certifikatom i priznanjem za dugogodišnju, dosljednu visoku kvalitetu i prezentaciju kave, što je posebno priznato od strane ugledne Accademia Veneziana del Caffe u Italiji. Ova priznanja svjedoče o posvećenosti Hausbrandta visokim standardima i izvrsnosti u svijetu kave. Posjetite Ribili web stranicu gdje ćete pronaći više informacija o Hausbrandtu i strasti prema kavi.

Ribili slavi 30 godina na međunarodnom sajmu GAST  

28. međunarodni sajam GAST održava se po prvi puta u Zagrebu, u Areni Zagreb od 23.02. do 25.02.2024. Riječ je o najvećem i vodećem HORECA događaju u Hrvatskoj koji će i ove godine okupiti lidere industrije. 

Pozivamo vas da nas posjetite na partner sajmu GAST gdje ćemo predstaviti ne samo naše najbolje kave, već i rješenja prilagođena hotelima, restoranima, barovima, uredima, pa čak i kućanstvima. GAST sajam je prigoda da zajedno s dugogodišnjim i potencijalnim partnerima, istražimo svijet vrhunske kave i inovativnih poslovnih rješenja. Ribili je vaš pouzdan partner u distribuciji vrhunskih proizvoda. - ističu iz Ribili d.o.o.

27. travanj 2024 14:16