Ukratko
StoryEditor

Rođen u Parizu, utjelovljuje umijeće francuskog luksuza

03. Travanj 2023.

Novi DS-ovi modeli DS 3 i DS 7, DS4 i DS9 spajaju prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Elegantni i tehnološki napredni, ti su modeli posebno osmišljeni za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost. 

Vođen duhom avangarde, brend DS Automobiles utjelovljuje francusko umijeće luksuznog oblikovanja automobila. Jedini je brend rođen u Parizu koji nosi vrijednosti izvrsnosti, znanja i umijeća francuskog luksuza. DS-ova vozila posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardni dizajn. Gama DS-ovih modela sastoji se od novih DS 3 i DS 7, DS4 i DS9 koji spajaju prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost.

image

DS 4

foto

Kao dvostruki prvak u Formuli E (u konkurenciji konstruktora i vozača) brend je elektrificirao cijelu svoju gamu i tako zauzeo prvo mjesto u električnoj mobilnosti. Pod oznakom E-TENSE sada nudi 100 posto električna i plug-in hibridna vozila snage do 360 KS i s pogonom na sve kotače. Svi novi modeli DS Automobiles nakon 2024. bit će posve električni.

Više novosti o marki doznajte na web stranici i @DS_Hrvatska. 

DS modeli, DS 4, novi DS 3 i novi DS 7 izloženi su na ekskluzivnome prodajnome mjestu, u DS STOREU na adresi Kovinska 22. DS STORE izlog je brenda DS Automobiles koji svojim kupcima i korisnicima usluga približava pariški šik i šarm, ugođaj kupnje te vrhunsku kvalitetu usluga kakve do sada nisu imali prilike iskusiti pri kupnji vozila

image

logo ds

foto

NOVI DS 3: Otmjenost s karakterom

DS Automobiles odabrao je Pariški tjedan mode kako bi predstavio novi DS 3 na ulicama Pariza. Nadahnut avangardom, novi DS3 pokazuje svoju odvažnost jedinstvenim izgledom. Nadahnuće pronalazi u francuskom luksuzu, a korišteni materijali odabrani su zbog luksuznog dojma koji ostavljaju, inovativnosti i održivosti. Svojim izgledom i tehnologijom u službi je ljepote i udobnosti.
Vrh ponude je izvedba OPÉRA s bazaltnocrnom kožom Nappa s uzorkom sjedala nalik na narukvicu sata koja putnike zavodi kreativnim luksuzom začinjenim karakterom i suvremenošću. Potpuno električna verzija, novi DS 3 E-TENSE ima novi motor snage 115 kW (156 KS) i novu bateriju kapaciteta 54 kWh koji mu omogućuju doseg do 402 km u mješovitom ciklusu prema WLTP-u. Na hrvatsko tržište lansira se od sredine travnja.

image
foto

NOVI DS 7: Profinjenost kao putovanje

Novi DS 7 odlikuje se udobnošću bez premca i elektrificiranim pogonskim sklopovima snage do 360 KS te je spoj tehničke stručnosti i elegancije čiji su detalji inspirirani svijetom visoke mode. Zahvaljujući francuskom iskustvu u dizajniranju luksuznih automobila novi DS 7 poseban je po svojem novom prednjem kraju na kojem se ističu tehnologija DS PIXEL LED VISION 3.0 i materijali koji osiguravaju profinjenost i udobnost kakva još nije viđena u segmentu.

Novi DS 7 E-TENSE 4x4 360 razvio je DS PERFORMANCE, a odlikuje se plug-in hibridnim pogonom od 360 KS, inteligentnim pogonom na sve kotače, velikim naplatcima, manjim razmakom od tla i kočničkim diskovima velikog promjera.

03. svibanj 2024 10:52