Ukratko
StoryEditor

S Croatia Airlinesom preletite Hrvatsku po povoljnijim cijenama!

16. Rujan 2016.

Razmišljate li o odmoru krajem ove i u prvoj polovici iduće godine, otputujte Croatia Airlinesom u najatraktivnija domaća odredišta i ostavite za sobom stresnu svakodnevicu. Povoljni letovi više puta na tjedan zacijelo će vam približiti hrvatske gradove i omogućiti bezbrižniji odmor.

Za odabrane letove unutar Hrvatske u ponudi su aviokarte po cijeni već od 278 kn u jednom smjeru. Tako iz Zagreba možete poletjeti u Dubrovnik, Split, Brač, Zadar i Pulu, kao i u obratnom smjeru, te iz Splita i Dubrovnika u Osijek i obratno. Na web stranici www.croatiaairlines.hr možete pronaći sve raspoložive letove i cijene.

Kako biste što povoljnije otputovali, Croatia Airlines također vam nudi dvije povratne zrakoplovne karte za letove unutar Hrvatske već od 999 kuna. Domaći avioprijevoznik nudi vam dvije povratne karte za letove iz Zagreba u Dubrovnik, Split, Zadar, Pulu i obratno uz uvjet da dvije osobe putuju zajedno u oba smjera. Karte je potrebno kupiti najmanje 21 dan prije putovanja, a  putovati možete od 17.10. o.g. – 31.5. 2017.g.

Više informacija o ovim atraktivnim ponudama možete pronaći na www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr  te dobiti na tel. 01 6676 555 / 072 500 505.

19. travanj 2024 23:40