Ukratko
StoryEditor

Sandozu priznanje Top Poslodavca!

20. Lipanj 2017.

Tvrtki Sandoz na svečanoj je dodjeli peti put uručen Certifikat Poslodavac Partner, vrijedno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Sandoz se ističe odlično postavljenim procesima u svih pet ocjenjivanih područja te je ove godine tvrtka ostvarila izvanrednih 97% bodova, čime je osigurala svoje mjesto među Top Poslodavcima Partnerima u 2016. godini.

Najbolje rezultate tvrtka je ostvarila u područjima Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. Sandoz može poslužiti kao uzor drugim organizacijama u pogledu strateškog fokusa na razvoj zaposlenika zahvaljujući izvrsnim praksama planiranja edukacije svakog zaposlenika, razvojnim planovima za sve zaposlenike i kvalitetnom provođenju analize obrazovnih potreba. Vrijedi istaknuti i aktivnosti u području poticanja raznolikosti na radnom mjestu - Women in Leadership, Woman Talent Day, Be healthy, kao i Community Partnership Day, zapošljavanje umirovljenika i stipendiranje studenata, kroz koje Sandoz intenzivno radi na tome da unutar kompanije ne postoji nikakva diskriminacija po bilo kojoj osnovi.

Igor Haralović, direktor Sandoza primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

[caption id="attachment_279559" align="alignright" width="350"] Igor Haralović[/caption]

„Veseli nas što su dosadašnje aktivnosti koje poduzimamo kako bismo imali snažan i zadovoljan tim s pravim znanjima potrebnim za uspjeh prepoznata te iz godine u godinu ostvarujemo napredak u upravljanju ljudskim resursima. Svakodnevno smo usmjereni na rezultate i težimo izvrsnosti. Pomaci koje ostvarujemo inspiracija su nam da budemo još bolji i uspješniji. Uspješno poslovanje i naš višegodišnji rast i razvoj na hrvatskom tržištu ostvaruju naši motivirani i stručni zaposlenici te menadžment. Zahvaljujući otvorenoj komunikaciji koju imamo sa zaposlenicima, lako identificiramo želje zaposlenika te uzimajući u obzir i njihove vještine, pružamo različite oblike profesionalnog i osobnog razvoja u koji ulažemo znatna sredstva i vrijeme. U Sandozu je menadžment u najvećem dijelu proizašao iz same kompanije što je potvrda da zaposlenicima omogućavamo napredovanje sukladno trudu i zalaganju. Certifikat Poslodavac Partner potvrđuje kako naši principi i svakodnevno ulaganje u ljude donose željene rezultate te nam služi kao smjernica za daljnje unapređenje procesa,“ istaknuo je Igor Haralović, direktor Sandoza.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

Trenutno je 39 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Atlantic Grupa, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Coca-Cola HBC Slovenija, Erste&Steiermärkische Bank, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, HiPP Hrvatska, Hrvatska Lutrija, Hrvatski Telekom, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska poštanska banka, INA - Industrija nafte, Iskon Internet, JGL, JT International Zagreb, JT International Ljubljana, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Philip Morris Zagreb, PLIVA Hrvatska, Podravka, Printec Croatia, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar Riviera, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

25. travanj 2024 01:08