Ukratko
StoryEditor

SEE NPL FORUM 2016 - Regionalna konferencija o tržištu nenaplativih potraživanja

22. Rujan 2016.
Piše:
lider.media

Prva regionalna konferencija o nacionalnim strategijama i tendecijama na tržištu nenaplativih potraživanja pod nazivom SEE NPL Forum 2016, održat će se 14. listopada u hotelu Crowne plaza u Beogradu.

Govornici će biti vodeći domaći i međunarodni stručnjaci i predstavnici regulatornih tijela koji se bave tim područjem. Na Forumu će biti predstavljeno aktualno stanje na tržištu loših kredita (NPL), a raspravljat će se o do sada primjenjenim strategijama i mogućim rešenjima, poreznom tretmanu loših kredita, restrukuiranju banaka i poduzeća, načinima vrednovanja i servisiranja ovih dugova.

Veliki dio diskusije bit će posvećen pronalaženju načina za privlačenje velikih investitora zainteresiranih za NPL tržište u ovom dijelu Evrope i pravnoj regulativi kojom se ovo područje uređuje u regiji.

Događaju će prisustvovati predstavnici zakonodavaca i regulatornih tijela zemalja Jugoistočne Evrope, komercijalnih banaka, konzultantskih kuća, renomiranih međunarodnih i domaćih odvjetničkih ureda, kompanija koje se bave upravljanjem lošim kreditima, investicijskih fondova, investicijskih banaka, procjenitelja i mnogih drugih. Više informacija o govornicima i temama možete pronaći na stranici: http://seenplforum.com/, a na LinkedInu SEE NPL Forum,  pronađite dodatne informacije o popustima na kotizacije.

25. travanj 2024 13:28