Ukratko
StoryEditor

Stipendije za prestižni američki MS studij Service Leadership and Innovation

02. Rujan 2016.

Ugledno američko sveučilište Rochester Institute of Technology na svojem zagrebačkom kampusu nudi Master of Science studij Service Leadership and Innovation. Od polaznika se, između ostalog, očekuje napredno znanje engleskog jezika. Program izvode američki profesori s matičnog kampusa iz države New York, a namijenjen je onima koji žele steći napredna znanja i vještine u područjima inovacija, leadershipa i menadžmenta. Poslije završetka studija polaznici stječu međunarodno priznatu američku diplomu Master of Science u području Service Leadership and Innovation koju izdaje RIT.

Studij je prilagođen zaposlenim osobama i zahtijeva podosta čitanja i pisanja i potom diskusije u grupi. Uz izvrsnu literaturu, polaznici upravo najviše hvale ove diskusije jer upravo u razgovoru i razmjeni mišljenja nastaju ideje primjenjive u poslu, ali i privatnom životu. Literatura  je raznolika i hvale ju svi polaznici, pa evo nekih od knjiga koje preporučuju svima:

RIT Croatia dodjeljuje vrijedne stipendije za studij

RIT Croatia polako zatvara prijave za novu generaciju polaznika (2016) i, kao i svake godine, dodjeljuje vrijedne stipendije. Više informacija o MS studiju, prijavi i stipendijama moguće je dobiti telefonom + 385 (0)1 643 9100, elektronskom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem web stranice www.croatia.rit.edu. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 1. rujna. Poslije završetka studija polaznici stječu međunarodno priznatu američku diplomu Master of Science u području Service Leadership and Innovation koju izdaje RIT.

Glavne značajke MS studija Service Leadership and Innovation su:

  • traje 21 mjesec
  • obuhvaća 12 kolegija uključujući i završni rad
  • provodi se putem online predavanja i predavanja u učionicama zagrebačkoga kampusa
  • uključuje američku diplomu po uspješnom završetku studija

Tijekom studija polaznici dublje proučavaju različite aspekte ekonomije i menadžmenta kao što su: strukturiranje organizacije, vođenje (leadership), strateški menadžment ljudskih potencijala, customer relationship management i uvođenje inovativnosti. Studij je prilagođen zaposlenim osobama.

“Budući studenti programa mogu očekivati da će naučiti kritički razmišljati  o svojim radnim mjestima, metodama rješavanja hitnih problema i suočavanja s budućim izazovima. Osobe koje su motivirane, promišljene i u čijem je fokusu razvoj ljudi, timova i organizacija, najbolji su kandidati za ovaj studij.”, govori dr. Torrence E. Sparkman, docent na matičnim kampusu sveučilišta RIT, koji na ovom studiju predaje kolegije  vezane za razvoj ljudskih potencijala.

24. travanj 2024 01:41