Ukratko
StoryEditor

Studio Moderna obavijest za vjerovnike

25. Rujan 2023.

Tijekom 2023. godine društvo STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. suočilo se s izazovima otežane likvidnosti. Uzorci tome su objektivne naravi, a ponajprije se radi o snažnim fluktuacijama na domaćem i međunarodnom tržištu uzrokovanih ratom, međunarodnim sankcijama, inflacijom i sl. Društvo je reagiralo bez odlaganja već na prve znakove nepovoljnih okolnosti te je pokrenut proces strateškog, operativnog i financijskog restrukturiranja, a koji je u lipnju ove godine kulminirao pokretanjem predstečajnog postupka.

I uz najveći uloženi trud, nažalost se pokazalo da nije izgledno da će predstečajni postupak dovesti do željenog cilja – financijskog restrukturiranja i iznalaženja strateškog partnera.

Zbog toga javljamo da će u narednih nekoliko dana biti pokrenut stečajni postupak. Pozivamo sve vjerovnike da prate objave na mrežnoj stranici e-Oglasna ploča sudova (https://e-oglasna.pravosudje.hr/) kako bi pravovremeno bili obaviješteni o svim daljnjim radnjama, kao i o načinu na koji mogu prijaviti svoje tražbine.

Studio Moderna – TV prodaja d.o.o. se ovim putem još jednom zahvaljuje svim radnicima i dugogodišnjim poslovnim partnerima na suradnji.

25. travanj 2024 23:21