Ukratko
StoryEditor

Tele2 osmi put Poslodavac Partner

17. Rujan 2018.

Tvrtka Tele2 i ove je godine potvrdila svoju predanost postizanju izvrsnosti u upravljanju ljudskim resursima te je osmi put nagrađena Certifikatom Poslodavac Partner, koji dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO, ovaj put uz ostvarenih čak 95 posto ukupno mogućih bodova u postupku recertifikacije.

Tele2 je u svih pet ocjenjivanih područja: Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima ostvario rezultat iznad 90% mogućih bodova, a da im Certifikat ne predstavlja samo priznanje, već i dodatnu priliku i motivaciju za razvoj, pokazuje činjenica da su u čak 3 područja (Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj, Odnos prema zaposlenicima) postigli više rezultate nego prošle godine.

Sjajan rezultat zasigurno je ostvaren, među ostalim, i zbog inovativnih praksi koje tvrtka redovito uvodi kada su u pitanju fleksibilni radni aranžmani. Od ove godine zaposlenici Tele2 u odjelima u kojima je to moguće radi organizacije posla, imaju mogućnost, osim kliznog dolaska i odlaska s posla, koristiti i mogućnost produženog rada od ponedjeljka do petka, kako bi u petak mogli raditi skraćeno.

Kako bi uvijek mogli osluškivati i druge želje svojih zaposlenika, u Tele2 se sugestije zaposlenika potiču putem brojnih kanala i programa, koji počinju samim uvođenjem novih zaposlenika u posao, kada ih se već ohrabruje da svojim nadređenima pružaju povratnu informacije i ideje za unapređenje načina rada.

Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO, primila je Željka Košanski, direktorica ljudskih resursa Tele2 Hrvatska.

„Ponosni smo i sretni što su već osmu godinu prepoznati napori koje kontinuirano ulažemo u upravljanje ljudskim potencijalima. Naši zaposlenici su naš najvrjedniji resurs, a ulaganje u njihov razvoj i zadovoljstvo ključan su preduvjet za uspjeh i daljnji razvoj naše kompanije“, izjavio je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

„Uvažavajući potrebe i želje naših zaposlenika uveli smo niz promjena i programa s ciljem održavanja i razvoja Tele2 kulture te time činimo Tele2 izvrsnim mjestom za rad. Sretni smo da smo i osmi put dobitnik Certifikata Poslodavac Partner jer pokazuje kvalitetu i kontinuitet našeg rada sa zaposlenicima te nam je poticaj za daljnji napredak i razvijanje odnosa s njima“, izjavila je Željka Košanski, direktorica Odjela za ljudske resurse Tele2 Hrvatska.

16. travanj 2024 14:41