Ukratko
StoryEditor

Tko će biti menadžer godine 2022. po izboru HUM – CROMA-e?

08. Veljača 2023.

I ove godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika – CROMA dodijelit će nagrade najuspješnijim menadžerima za proteklu godinu.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA, od 1992. godine, dodjeljuje ravnopravne nagrade najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima u kategoriji velikih, srednjih, malih, javnih i inozemnih poduzeća, kao i nagradu za najuspješnijeg projektnog menadžera, mladog menadžera, uzorno izgrađen sustav korporativnog upravljanja i DOP, pozitivan društveni utjecaj te nagradu za životno djelo. Nagrade se dodjeljuju menadžerima i poduzetnicima koji svojim ponašanjem, profesionalnim, etičkim i odgovornim poslovanjem iskazuju odlike lidera te zavrjeđuju biti istaknuti kao primjer u društvu.

Od ove godine HUM - CROMA dodjeljivat će i nagradu ‘Tihomir Premužak‘ za pozitivan društveni utjecaj u znak sjećanja na izniman angažman i doprinos kojim je Tihomir zadužio cjelokupnu gospodarsku i društvenu zajednicu.

Stručni žiri kojeg čine prošlogodišnji dobitnici nagrada; predstavnica Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj dr.sc.Mirjana Matešić, predstavnik medija Miodrag Šajatović, predstavnici akademske zajednice; prof.dr.sc. Stjepan Orešković, prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić i dr.sc. Mladen Vedriš te članovi Izvršnog odbora HUM – CROMA-e; Ana Soldo, Jasminka Horvat Martinović, Igor Benaković, Petar Šimić i Zoran Uranjek, imaju izuzetno težak zadatak odabrati najbolje među impresivnim brojem nominiranih kandidata koji su, unatoč vrlo zahtjevnoj godini za menadžere i poduzetnike obilježenoj ratnim sukobima u Ukrajini, visokim cijenama energenata te krizom dobavnih lanaca, ostvarili izvrsne rezultate.

Nagrade najboljim menadžerima i poduzetnicima dodijelit će se u četvrtak,16. veljače 2023. godine u hotelu Westin s početkom u 18:30 sati.

Više o samoj nagradi te programu dodjele i sudjelovanju kojem će se odati priznanje najuspješnijima, možete pogledati na internet stranicama

27. travanj 2024 09:11