Ukratko
StoryEditor

Turistički workshop u Austriji: Austrian Travel Trade & Adventure Days 2017

24. Travanj 2017.

Proteklog vikenda u austrijskom Bad Hofgasteinu je održan turistički workshop u organizaciji tvrtke Feratel koja se bavi organizacijom sličnih priredbi kao i uvođenjem novih tehnologija u turistički sektor. Na tom događaju sudjelovali su predstavnici iz 30 zemalja i to pretežito iz Evrope kao i stručnjaci iz SAD-a i Južne Koreje.

Nestabilna situacija zbog izbjegličke krize

Ovo je već šesta godina kako se u raznim mjestima u Austriji održava ovaj workshop na kojem sudjeluju predstavnici turističkih mjesta kao i agencija koje su zainteresirane za zajedničku suradnju u turizmu.

- Nažalost situacija nije stabilna kako zbog izbjegličke krize tako i zbog ograničavanja prolaza na granicama sa čime se nažalost moramo suočiti, rekao je Fritz Rabensteiner, prvi čovjek organizacije ovog događaja.

Na ovom svojevrsnom sajmu ideja i povezivanja turističkih regija sudjelovali su i predstavnici hrvatskih agencija Kompasa, Azurtoursa, Izazova, B travela i  Saturn promocije. Većina njih je već godinama prisutna na ovom događaju na kojem se izmjenjuju iskustva i produbljuje suradnja prije svega zemalja u ovom području Europe.

02. svibanj 2024 20:22