Ukratko
StoryEditor

U prodaji prvi planer sa alatima za uspješne

30. Prosinac 2016.

U prodaji je novi i drugačiji “POZITIVAN PLANER ZA VIDLJIV REZULTAT”- prvi planer sa alatima za uspješne, s kojim možete pratiti uspjeh i ostvarenje zadanih ciljeva!

Pozitivan planer za 2017. godinu  je krenuo u prodaju prije dva mjeseca i osvojio srca preko 500 korisnika iz cijele regije i iste oduševio. Kroz ponuđene i isprobane alate omogućava vam da se upoznate sa malim tajnama uspješnih pojedinaca i pravilnim postavljanjem ciljeva, te koraka za ostvarenje pozitivnih rezultata.

Osnovna ideja kreatorice planera, gđe. Mare Majstorović i njenog tima je bila prenašanje znanja u praksu i kroz primjenu alata omogućiti svima, odnosno korisnicima planera da dođu do boljih rezultata u životu i u poslu.

Cilj planera je pozicioniranje i određivanje prioriteta u životu, funkcionalno postavljanje ciljeva, osnaživanje i motiviranje afirmacijama i stjecanje novih navika kojima postajemo bolja i zadovoljnija osoba.

U izradi planera je sudjelovao iskusni tim djelatnika i vanjskih suradnika tvrtke Lotusmedia (izdavač planera), od  grafičke dizajnerice Nike Svilar, administratora afirmacija i ilustracija Rajne Šimunić i Gorana Pekića, ali i stručnjakinja iz područja Neurolingvističkog programiranja, NLP Coach Mara Majstorović, koja je testirala alate kroz dvije godine i korištenjem istih postigla uspjeh i u životu i u poslu.

Planer je u potpunosti  proizveden u Hrvatskoj i zaštićen je kao domaći brend koji je osim na hrvatskom tržištu dostupan u regiji putem web shopa  na portalu www.samopozitivno.com

16. travanj 2024 13:22