Korona i biznis
12. siječanj 2018.

Uniline - službena turistička agencija Europskog prvenstva u rukometu

Putnička agencija Uniline službena je agencija najvećeg ovogodišnjeg sportskog događanja u Hrvatskoj - Europskog rukometnog prvenstva koje se od  12. do 28. siječnja održava u četiri hrvatska grada.

- Ponosni smo što nam je ukazano povjerenje da se brinemo o smještaju i transferu više od 1.200 službenih osoba – sportaša, sudaca, članova stručnih timova i dužnosnika nacionalnih rukometnih saveza iz 16 europskih zemalja, visokih dužnosnika Europske rukometne federacije, predstavnika medija i sponzora, kao i više tisuća navijača u okviru grupnih aranžmana – kazao je tim povodom Boris Žgomba, predsjednik Uprave Uniline-a.

Žgomba ističe kako je ova činjenica potvrda kvalitete, predanog rada i profesionalnosti, u čemu su značajnim dijelom pomogli svi dosadašnji korisnici agencije odnosno njezinih usluga.

- Nadamo se da ćemo ove poslovne vrline i odnose razvijati i dalje na uzajamno zadovoljstvo.

Dijeleći radost i ponos s vama i sa željom da budete informirani o svim novostima s terena, pratite našu službenu Facebook stranicu Uniline Croatia putem koje ćemo prenositi atmosferu iz svih gradova domaćina, a za sve zaljubljenike u rukomet pripremili smo i brojna iznenađenja – zaključuje Žgomba.