Ukratko
StoryEditor

VIDEO: Održan je Rally Show Santa Domenica

30. Studeni 2017.

[embed]https://youtu.be/QMlZUAZsc1o[/embed]

Automobilistička utrka u organizaciji Auto karting kluba Sveta Nedelja tradicionalno se održala u mjesecu studenom. Najveći i najposjećeniji rally show event u ovom dijelu Europe. Posebno ga vole vozači, ali i posjetitelji zbog jednostavnog praćenja i uživanja u fenomenalnim vožnjama zahvaljujući idealnoj lokaciji.

Na radost mnogobrojnih ljubitelja oktana i brzine, rally sezonu u Hrvatskoj već je sedmu godinu za redom okrunio Rally Show Santa Domenica.

- Entuzijasti smo iz jednog od najmlađih hrvatskih auto klubova, AKK Sveta Nedelja, uzeli smo stvar u svoje ruke i 2010. godine po prvi puta organizirali pravu zimsku makadamsku poslasticu. Bez ikakvih problema osvojili smo vozače i publiku, a razloga za to je itekako dovoljno, kazali su iz AKK Sveta Nedelja.

Rally Show Santa Domenica može se pohvaliti niskim troškovima koji uz iskusne, privlače i puno novih posada koje se tek žele okušati u rally svijetu.

Ova adrenalinska uživancija financijski je znatno dostupnija od ostalih rally natjecanja.

Stotinjak posada, uz posebnih 20 ‘wild card‘ pozivnica za vrhunska imena iz rally svijeta, jamstvo su atraktivnosti i dobre zabave za gledatelje. Na Rally Show-u Santa Domenica sudjeluje više od 100 natjecateljskih ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Mađarske, Švedske i Srbije.

16. travanj 2024 03:56