Ukratko
StoryEditor

Violeta pokrenula humanitarnu kampanju Pomozimo zajedno

05. Siječanj 2018.

Violeta je, kao tvrtka koja djeluje prema visokim etičkim i društvenim standardima, ove zime pokrenula veliku humanitarnu kampanju „Pomozimo zajedno“. Donirajući socijalne samoposluge diljem Hrvatske osigurala je osnovne higijenske potrepštine za život potrebitim obiteljima, ali i svima onima kojima je pomoć neophodna.

Kampanja  se već polako bliži svom kraju, međutim, kupnjom bilo kojeg Teta Violeta proizvoda do 10.1.2018. još stignete sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj akciji. Violeta će ovom gestom kroz trinaest aktivnih socijalnih samoposluga Hrvatske u proizvodima donirati 200 000 kuna, namijenjenih našim potrebitim sugrađanima.

Društvena odgovornost

Uvijek se rado odazivajući društvenim i socijalnim angažmanima i projektima Violeta već duži niz godina surađuje s rodilištima diljem Hrvatske gdje svim mamama i bebama osigurava pelene i vlažne maramice. Posebno osjetljiva prema najmlađima, Violeta je sudjelovala u projektu „Palčić gore“, koji je za cilj imao prikupiti sredstava kojima bi se kupila potrebna medicinska oprema za prijevremeno rođenu djecu.

Zatim su tu kontinuirane suradnje s humanitarnim organizacijama, čiji je cilj briga i skrb o potrebitim, kao što su Crveni križ, za koje su kao redoviti donatori dobili i službeno priznanje, te udruga fra Mladen Hrkać gdje su sudjelovali u izgradnji doma za bolesne i njihove obitelji koji dolaze na liječenje u Zagreb.

Violeta zaista nastoji biti tu za svoju zajednicu. Nastoji biti odgovorno društvo koje brine, te je u tom nastojanju pošla iz svog doma. Naime, svim svojim zaposlenicama koje dobiju dijete osigurava pelene i vlažne maramice kroz 1. godinu bebinog života.

https://youtu.be/Iy194ECqM1g

Brigom za pojedince gradimo i jačamo društvo u kojem živimo, a brigom za društvo brinemo za bolje sutra za sve nas.

18. travanj 2024 06:53