Ukratko
StoryEditor

Virtualni dani karijera i znanja: Mjesto gdje počinje svaki uspješan selekcijski postupak!

29. Lipanj 2016.

Ponekad nije lako pronaći odgovarajućeg kandidata za posao. Ili je možda samo ključ u tome da treba tražiti na pravim mjestima? Ako već sada razmišljate o poslovnim planovima za jesen, predlažemo vam da u kalendar zabilježite termin od 19. do 26. listopada. Tada se, naime, održavaju Virtualni dani karijera i znanja, regionalni sajam koji svake godine posjećuje oko 250 tisuća tražitelja posla te na kojem više od 60 kompanija izlagača pronalazi svoje buduće talente.

Kako sajam funkcionira?

Sajam karijera je virtualna manifestacija u kojoj tvrtke izlagači sudjeluju i predstavljaju se kandidatima putem virtualnih štandova. Virtualni štand kreira se u jednostavna tri koraka, a jednom kada ste ga kreirali vaši oglasi i ponuda dostupni su kandidatima na svim pametnim telefonima, PC-ima i tabletima tijekom cjelokupnog trajanja sajma, 24 sata dnevno. Kreiranje štanda jednostavan je i zabavan proces koji vam daje punu slobodu u predstavljanju vašeg poduzeća, proizvoda i usluga, te omogućava da u izravnoj komunikaciji s posjetiteljima – putem chata - predstavite svoje otvorene radne pozicije, edukacije ili radionice i prikupite velik broj prijava kvalificiranih i motiviranih kandidata.

Kako vas promoviramo?

Sudjelovanjem u Virtualnom sajmu postajete dio milijun kuna vrijedne regionalne medijske kampanje koja promovira Sajam i sve njegove izlagače. Uz online medijsku kampanju, ime vaše tvrtke promovirat će se i distribucijom 12.000 podložaka u studentskim menzama, putem B1 plakata na 40 lokacija diljem Zagreba te predstavljanjem tvrtke online prijenosom uživo, putem okruglog stola i webcasta. Birati možete između regionalnog, zlatnog, srebrnog i brončanog štanda, a ako prijavite svoje sudjelovanje do 1. srpnja ostvarujete 15% popusta na ranu prijavu!

Za više informacija o sajmu posjetite www.dankarijera.com.

17. travanj 2024 01:04