Ukratko
StoryEditor

Virtualni sajam karijera 2016. okuplja renomirane kompanije iz Hrvatske, ali i regije

13. Rujan 2016.
Piše:
lider.media

Tek nešto više od mjesec dana dijeli nas od najvećeg sajma zapošljavanja i edukacije u regiji. Dovoljno da razmislite o sudjelovanju i tome što možete predstaviti tražiteljima posla te polaznicima edukativnih programa koji su u potrazi za svojim daljnjim korakom u karijeri.

Ovogodišnji Virtualni sajam traje od 19. do 26. listopada u organizaciji najvećih portala za zapošljavanje u regiji – MojPosao u Hrvatskoj, Infostud u Srbiji te Posao.ba u Bosni i Hercegovini. Tema sajma su vještine koje kandidate kvalificiraju za poslove budućnosti, ali i razvoj kompetencija koje će svima biti potrebne u bliskoj budućnosti.

Sajam, kao i svake godine, izlagačima nudi brojne mogućnosti predstavljanja, a osim toga svaka tvrtka sudionik može birati želi li ponijeti status regionalnog, zlatnog, srebrnog ili brončanog izlagača.

Očekuje vas novi, moderniji dizajn virtualnog sajma s funkcionalnostima koje će biti dostupne na svim uređajima putem kojih korisnici posjećuju sajam – tabletu, mobitelu, laptopu ili osobnom računalu.

Tijekom sajma, 21. i 25. listopada, održat će se prezentacije tvrtki i okrugli stol koje će biti moguće pratiti uživo putem YouTube kanala ‘Virtualni sajam karijera i znanja‘ ili na naslovnici portala MojPosao. Na okruglom stolu sudjeluju predstavnici odjela za ljudske resurse velikih tvrtki, koji će  komentirati aktualnosti u procesima zapošljavanja, te vještine koje ‘kandidati budućnosti‘ moraju posjedovati.  Predstavit će se i rezultati MojPosao istraživanja ‘Potrebne vještine za poslove budućnosti‘ koje je u tijeku. Svi zainteresirani posjetitelji će putem live chat-a moći direktno postavljati pitanja sudionicima okruglog stola i saznati sve što ih zanima o poslovima budućnosti.

Regionalni izlagači koji su već rezervirali svoje mjesto na Virtualnom sajmu su Addiko, Lidl i Nestle, a među zlatnim izlagačima izdvajamo Kaufland, VIPnet i Hrvatski Telekom.

Budite i vi dio najvećeg sajma zapošljavanja i edukacije! Saznajte više na dankarijera.com i rezervirajte svoje mjesto!

20. travanj 2024 03:44