Ukratko

Zagrebački velesajam osvojio e-natječaj za WorldSkills Croatia 2019

Zagrebački velesajam
Zagrebački velesajam
Avatar
Autor Lider

Na javnom natječaju Agencije za strukovno obrazovanje Zagrebački velesajam d.o.o. osvojio je posao cjelokupne produkcije najvećeg Državnog natjecanja učenika strukovnih škola u ovom dijelu Europe – WORLDSKILSS CROTIA 2019.

U cilju promocije i popularizacije strukovnog obrazovanja i zanimanja, a temeljeno na osuvremenjenom konceptu prema Euroskills i Worldskills standardima, u natjecanju će sudjelovati 450 najboljih učenika.

Ukupan sadržaj Državnog natjecanja održat će se 27. i 28. ožujka ove godine u šest paviljona i na otvorenom prostoru Zagrebačkog velesajma odnosno na površini većoj od 20.000 četvornih metara.

U ovoj godini, kada obilježava 110-tu obljetnicu kontinuiranog rada i djelovanja, Zagrebački velesajam bilježi snažan i dinamičan rast poslovne aktivnosti, osvajajući nacionalne i međunarodne projekte od izuzetnog značaja za gospodarstvo i razvoj grada Zagreb i Republike Hrvatske.

Mjesto suvremenog poslovanja i stručne komunikacije – cjelokupna produkcija WorldSkills Croatia 2019. slijed je uspješne realizacije najvećih projekata Zagrebačkog velesajma kao što su Svjetski kongres UFI, Svjetski SKAL kongres, Svjetska izložba EXPO u Lisabonu i drugi.

Komentari