Život
StoryEditor

Hausbrandt predstavlja revolucionarne proizvode u svijetu kvalitetne kave

07. Svibanj 2024.
Hausbrandt
EPICA kapsule uz aparate LINE i DELUXE

Hausbrandt je ponosan predstaviti svoju najnoviju liniju proizvoda u segmentu visokokvalitetne kave — nova generacija EPICA kapsula i aparata za kavu LINE i DELUXE. Proizvodi su plod suradnje s uglednim talijanskim proizvođačem opreme za kavu, Capitani, te su razvijeni s ciljem unaprjeđenja iskustva konzumacije ove autentične talijanske kave.

Nova tehnologija EPICA kapsula

Epica kapsule predstavljaju inovativno rješenje u očuvanju svježine i arome mljevene kave. Svaka kapsula sadrži 7 grama pažljivo odabrane kave, zatvorene u patentirane dvostruke komore. Ovaj dizajn osigurava da svaka šalica kave zadržava svoj bogati i autentični okus, pružajući istovremeno konzistentnost i kvalitetu koju potrošači očekuju.

Epica kapsule dolaze u različitim mješavinama, uključujući single origin 100% Arabica iz Etiopije i Brazila i dragocjene mješavine poput Gourmet 100% Arabica, Espresso i Decaffeinato.

Napredni aparati za kavu LINE i DELUXE

image

Napredni aparati za kavu LINE i DELUXE

foto

Deluxe i Line aparati, razvijeni u suradnji s talijanskim proizvođačem Capitani, kombiniraju eleganciju i funkcionalnost, nudeći poboljšane performanse u ekstrakciji kave kojima se očuvaju arome kave. Njihov kompaktan, ali i elegantan talijanski dizajn ne samo da štedi prostor, već je i izrazito učinkovit, omogućavajući brzu pripremu espressa i drugih toplih napitaka. Jednostavnim ubacivanjem Epica kapsule u aparat može se svaki put uživati u savršenom espressu.

Hausbrandt i inovacije u svijetu kave

EPICA kapsule te aparati DELUXE i LINE predstavljaju ključne elemente u strategiji Hausbrandta za inovacije u industriji kave. Proizvodi su dizajnirani tako da zadovolje potrebe najzahtjevnijih ljubitelja kave, bilo da se radi o pripremi kave u uredskim prostorima, na eventima i konferencijama ili u gostoprimstvu. S Hausbrandt EPICA sustavom, šalica kave je vrhunsko iskustvo koje odražava strast i tradiciju u pripremi kave.

16. svibanj 2024 05:35