Život
StoryEditor

Luksuzni brend Chanel otvara zalogajnicu u Brooklynu

30. Kolovoz 2023.
Internetski su korisnici složni u stavu da se Karl Lagerfeld sigurno okreće u grobu, jer Chanel novi parfem promovira pop-up zalogajnicom

Modni brend Chanel odlučio je koncept iskustvenog marketinga podići na novu i, za njih, potpuno neočekivanu razinu. Naime, nadomak novootvorenog butika u njujorškom Brooklynu odlučili su tijekom vikenda preuzeti lokalnu zalogajnicu i pretvoriti je u Lucky Chance Diner.

Na vijest da su lansiranje novog parfema iz linije Chance, Chance Eau Fraîche, odlučili obilježiti retro-zalogajnicom, internetski korisnici su imali samo jedan komentar – Karl Lagerfeld se sigurno okreće u grobu! Iako su izjave preminule kreativne glave kuće Chanel nerijetko bile mizogine i seksističke, on je i dalje jedan od najprepoznatljivijih brendova u svijetu mode te utjelovljenje čistog stila i luksuza.

Kako prenosi Diet Prada, Lagerfeld je svojedobno izjavio da ne dodiruje šećer, sir ili kruh te da je nadišao svako iskušenje, a takva hrana za njega nije ništa drugo nego plastika. Upravo zato mnogi smatraju da bi ideju o otvaraju Chanel-zalogajnice, modni velikan odbio sa gnušanjem.

Ipak, ovog će vikenda gosti zalogajnice moći isprobati novi ‘pjenušavi, cvjetni i drvenasti miris‘ te istražiti sve četiri cvjetne varijacije parfema Chanel Chance. Osim toga, u starinskoj zalogajnici koja je uređena u pastelnim tonovima, moći će isprobati interaktivne igre i kušati poslastice i grickalice nadahnute konceptom dinera.

24. travanj 2024 23:36