Život
StoryEditor

Miljenik publike Austin Butler novo je globalno lice YSL Beautyija

23. Kolovoz 2023.
Austin Butler
Prema YSL Beautyiju, Butler je utjelovljenje „ponosnog, snažnog i slobodnog“ te se nadaju da će im pomoći srušiti predrasude u vezi muževnosti

Talentirani američki glumac nominiran za Oscara za glavnu mušku ulogu u filmu Elvis, Austin Butler, službeno je postao član elitne obitelji Yves Saint Laurant. Kako su otkrili iz kompanije, glumac je postao novo globalno zaštitno lice brenda YSL Beauty. U svom „beauty“ debiju, Butler pozira u najnovijoj kampanji za parfema MYSLF, a kako su poručili iz kompanije, on je utjelovljenje „ponosnog, snažnog i slobodnog u današnjem ‘muškom“ svijetu‘; oslobađa od klišeja te donosi najhrabriju verziju nas samih.

Protiv predrasuda

Sam miris MYSLF je kreiran kombinacijom naizgled kontrastnih nota. Otvara se intenzivno, svježim i živahnim mirisom bergamota, a potom se u srcu otkriva cvijet naranče koji se razvija u senzualne drvenaste arome. Kako prenosi HypeBeast, novim muškim mirisom i imenovanjem Butlera svojim globalnim ambasadorom za parfem MYSLF, YSL Beauty se nada da će razbiti stereotipe u vezi muškosti, ali i ženstvenosti. Inače, Europska komisija je u lipnju ove godine odobrila L‘Orealu preuzimanje YSL Beautyija od francuske kompanije PPR i to za 1,15 milijardi eura. Zaključili su da spajanje brendova pod kapom YSL Beautyija i L‘Oreala neće ugroziti pravednu tržišnu utakmicu.

28. travanj 2024 00:29