Život
StoryEditor

Netflix otvara restoran u kojem kuhaju televizijski chefovi

15. Lipanj 2023.
Poslovni pothvat rezultat je želje šefova platforme da produže život popularnim naslovima i van malih ekrana

Streaming platforma Netflix, suprotno svim očekivanja, bacila je oko na novu industriji. Ovaj put odlučili su se iskušati u svijetu kulinarstva. Kako su najavili u priopćenju, uskoro bi vrata trebao otvoriti njihov prvi restoran – Netflix Bites.

Taj poslovni pothvat rezultat je želje šefova platforme da produže život popularnim naslovima i mimo ekrana. Ukratko, obožavatelji će moći kušati jela s Netflixa. U restoranu koji se koncem lipnja otvara u Los Angelesu, kuhat će šefovi iz poznatih kulinarskih emisija Chef‘s Table i Iron Chef: Quest for an Iron Legend.

Pop-up restorana

Među ekipom kuhara Netflix Bitesa ističu se Curtis Stone (Iron Chef), Dominique Crenn (Chef‘S Table, Iron Chef) i Rodney Scott (Chef‘s Table: BBQ), ali i Ming Tsai (Iron Chef), Ann Kim (Chef‘s Table: Pizza), Nadiya Hussain (Nadiya BAkes), Jacques Torres (Nailed It!) i Andrew Zimmern (Iron Chef).

Uz fina jela posluživat će pića poznatih televizijskih koktel majstora iz šoua Drink Masters, Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O’Brien te Kate Gerwin. Zasad, Netflixov restoran neće biti trajno otvoren već će raditi kao pop-up. No, budu li gledatelji/gosti zainteresirani za ovakav tip fuzije restoranske i TV industrije, vrlo je vjerojatno da će Netflix nastaviti s eksperimentima u kulinarskoj industriji. 

20. travanj 2024 22:50