Znanja

Primjena e-learninga u korporativnom sektoru

Lider/Hina

Organizacijom prve hrvatske konferencije o primjeni e-learninga u korporativnom sektoru, Podravka i njeni partneri promiču izvrsnost i kreativnost u primjeni novih tehnologija, rečeno je na konferenciji koja se pod nazivom “Znanje u fokusu” danas održava u Podravki.

Tijekom jednodnevne konferencije svoja znanja o e-learnigu sa sudionicima konferencije, koji dolaze iz više hrvatskih kompanija, podijelit će eminentni predavači iz hrvatskih i inozemnih korporacija.

Ovo je prva konferencija u Hrvatskoj koja se bavi izazovima i mogućnostima u primjeni e-obrazovanja isključivo u korporativnoj sredini. Na konferenciji ćemo podijeliti iskustva iz prakse, govoriti o trendovima i isplativosti ulaganja u takvo obrazovanje, kao i o etičkom segmentu, odnosno o dostupnosti takvog znanja i mogućnostima njegova dijeljenja s drugima, kazala je Snježana Šlabek koja će tijekom konferencije govoriti o petogodišnjem iskustvu primjene e-obrazovanja u Podravki.

Direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima u koprivničkoj prehrambenoj kompaniji Jasenka Maltarić-Dujnić novinarima je kazala kako je razvoj suvremenih tehnologija na bespovratan način promijenio naše živote, a time i način kako se pristupa upravljanju ljudskim potencijalima i procesima cjeloživotnog učenja.

Podravka je jedna od prvih kompanija u Hrvatskoj koja je integrirala procese e-obrazovanja u cjeloživotno učenje svojih zaposlenika pa nam je i stoga drago što smo domaćini današnje konferencije. Statistika govori da je svaki zaposlenik Podravke, od Uprave do proizvodnje, koji ima računalo, prošao dva do tri e-tečaja. Dio tečaja izrađujemo sami, a dio njih gotove kupujemo na tržištu, naglasila je Maltarić-Dujnić.

Organizator današnje konferencije je Podravka, suorganizatori su tvrtke Cognita i Edukacija.net, a na konferenciji sudjeluju stručnjaci iz Hrvatske, Velike Britanije, Francuske i Indije. Iz Podravke su još ranije najavili da će sav novac od uplaćenih kotizacija za konferenciju donirati u humanitarne svrhe, u zakladu Zlata Bartl koja podupire studiranje nadarenih studenata iz tehničko-tehnoloških smjerova.

Komentari