Znanja
StoryEditor

‘Balanced Scorecard – Premium Tool for Controlling‘ – dvodnevni trening upravljanja

29. Siječanj 2016.
Piše:
lider.media

Poduzeće Kontroling Kognosko d.o.o. organizira jedinstveni kontroling event na koji će se održati dana 23. i 24. 02. 2016. godine u Zagrebu.

Dvodnevnu edukaciju pod nazivom ‘Balanced Scorecard – Premium Tool for Controlling‘ voditi će renomirani stručnjak za Balanced Scorecard, g. Herwig Friedag – trener i implementator BSC-a u broja njemačka poduzeća. Edukacija će se održati na engleskom jeziku.

G Friedag ima 25 godina radnog iskustva, jedan je od najpoznatijih njemačkih konzultanata, predaje na mnogim njemačkim poslovnim školama i fakultetima, te je autor brojnih knjiga o Balanced Scorecardu i kontrolingu. Glavni cilj ove edukacije je podizanje svijesti o važnosti ovog moćnog alata za planiranje i upravljanje rezultatima poslovanja.

Edukacija je namijenjena top i srednjem menadžmentu, voditeljima odjela kontrolinga i kontrolerima, voditeljima prodaje, proizvodnje i nabave, računovođama, analitičarima, te svima koji u svoje poslovanje žele dugoročno i kvalitetno poboljšati.

Što je Balanced Scorecard?

BSC je alat strateškog planiranja i upravljanja koji se često koristi u poduzećima, ali i u javnom sektoru i neprofitnim organizacijama širom svijeta kako bi se poslovanje uspješno uskladilo s vizijom i strategijom, kako bi se uspješno pratilo ostvarenje strateških ciljeva, i poboljšala interna i eksterna komunikacija.

Sve detalje pogledajte na www.kognosko.hr

19. travanj 2024 01:04