Znanja
StoryEditor

Besplatna edukacija za poduzetnike iz marketinga, planiranja, EU projekata...

19. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci - STeP Ri dobio je dodatna financijska sredstva i zeleno svjetlo od Ministarstva poduzetništva i obrta za projekt obrazovanja poduzetnika u ovoj godini.

Riječ je o edukaciji poduzetnika, kao i poticanju i stvaranju pozitivnog poduzetničkog okruženja. U sklopu programa edukacije bit će obrađene korisne teme kroz jednodnevne i dvodnevne seminare iz područja poduzetništva, internet marketinga, poslovnog planiranja, upravljanja projektima, tehnika prodaje i prodajnih vještina, upravljanja rizikom, poduzetničkih pothvata te teme vezane uz pisanje EU projekata. Svi zainteresirani će moći naučiti kako osmisliti, napisati i provoditi projekte Europske unije.

Iskusni predavači, zaposlenici STeP Ri-a i njihovi vanjski suradnici, omogućit će malim i srednjim poduzetnicima iz cijele Hrvatske kvalitetnu edukaciju u cilju stvaranja konkurentskih prednosti. Znanstveno-tehnologijski park – STeP Ri već tri godine provodi raznovrsne edukacije i seminare. Edukacije se održavaju u prostoru STeP Ri, a sljedeća je na temu ‘e-Marketing set‘, koja će se održati 2. i 3. listopada.

27. travanj 2024 06:38