Znanja
StoryEditor

Dan kreativnog biznisa 26. listopada

23. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

U organizaciji Centra za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj Hrvatske gospodarske komore i marketinške agencije Kreativna Vjeverica 26. listopada održat će se konferencija Dan kreativnog biznisa.

U priopćenju se navodi kako će Dan kreativnog biznisa biti posve drugačiji i originalni poslovni susret poduzetnika koji već godinama uspješno kormilare poduzetničkim vodama, onih koji su u njih tek ušli i onih koji se tek spremaju startati. Svi će imati priliku čuti uspješne poduzetničke priče šest domaćih poduzetnika i poduzetnica, koji će svoja predavanja održati tako da prenesu iskustvo, znanje, motivaciju i svoj recept za uspjeh.

Također, bit će organiziran okrugli stol s temom Osvoji EU tržište iz vlastitog dvorišta, na kojem će dati savjete i vrijedne informacije poznati stručnjaci: Hrvoje Prpić, osnivač HG Spota i uspješni Poslovni anđeo; Tomislav Grubišić, suosnivač svjetski poznate domaće tvrtke iStudio; Mato Rimac, vlasnik inovativnih Rimac automobila; Vesna Torbarina, koordinatorica Europske poduzetničke mreže Hrvatske.

Dan kreativnog biznisa završit će organiziranom razmjenom posjetnica, kada će se sudionici imati priliku umrežiti sa svim okupljenim predavačima, organizatorima i sudionicima konferencije te dogovoriti konkretne sastanke i poslove.

25. travanj 2024 08:31