Znanja
StoryEditor

Dodatna edukcija – bolji posao!

21. Srpanj 2015.

Stanje na tržištu rada zapravo je dovelo do toga da osoba na svom radnom mjestu radi mnogo veći broj poslova nego što je usko povezano s opisom radnog mjesta. Poslodavci traže dodatne vještine jer nove tehnologije i širenje poslovanja upravo do toga i dovodi.

EduCentar portal ističe tražene programe dodatne edukacija:

Uspješno pregovaranje ključno je u poslovnom svijetu. Pregovarati nije jednostavno jer uvijek morate težiti maksimalnim rezultatima, zadovoljstvu klijenata ali i ostvarenju osobnog uspjeha. Ukoliko smatrate da biste trebali poraditi na svojim vještinama i želite pronaći metodi kako će u pregovorima obje strane dobiti ono što žele, upišite edukaciju ‘Tajne uspješnog pregovaranja‘.

Svakom uspješnom menadžeru koji je zadužen za upravljanje ljudskim potencijalima, ovisno o opsegu posla, potreba je kvalitetan asistent koji će mu u svakom trenutku biti potpora kada je u pitanju vođenje ljudskih potencijala. Odlučite se na upis programa ‘Asistent za ljudske potencijale‘ i okrenite karijeru u tom smjeru. Nakon završetka ove edukacije pozivamo vas da se prijavite na neke od aktivnih poslova u kategoriji ‘Ljudski resursi‘ na portalu MojPosao.

Ukoliko nemate vremena za klasičnu edukaciju i skloni ste online učenju, odlučite se za neku online edukaciju po želji. Izdvajamo ponudu programa s popustom putem kojeg možete naučiti raditi u MS Projectu. Edukacija traje 15 sati, a vama je pristup dostupan 24 sata u danu.

Ostatak ponude možete pronaći na www.educentar.net

25. travanj 2024 09:17