Znanja
StoryEditor

Dodjela nagrade Hrvoje Mateljić 10. lipnja

01. Lipanj 2015.
Piše:
lider.media

Dodjelu novinarske nagrade ‘Hrvoje Mateljić‘ Lider ove godine organizira 10. lipnja u prostorima Visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays, Ratkajev prolaz 8.

Nagradu, šestu godinu zaredom, dodjeljujemo novinarima s najboljim radovima o gospodarstvu u protekloj godini koji su se prijavili na natječaj i to u dvije kategorije: novinaru za najbolje novinske priloge o gospodarstvu objavljene u tiskanom ili digitalnom mediju te novinaru za najbolje novinarske radove o gospodarstvu emitirane u elektroničkim medijima. Također, ove godine po prvi puta dodjeljujemo nagradu za dugogodišnji doprinos poslovnom novinarstvu.

Program dodjele će otvoriti glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović koji će nas podsjetiti na profesionalni put Hrvoja Mateljića, tragično preminulog kolegu u čiju se spomen nagrada i dodjeljuje.

O tome zašto velike medijske kuće odlaze iz regije pričat će Robert Čoban iz Color Press Groupa, dok će se na okruglom stolu raspravljati o tome kakva će znanja biti potrebna novinarima budućnosti.

Svečanost dodjele nagrade počinje u 10 sati.

26. travanj 2024 14:05