Znanja
StoryEditor

Havas Voyages u Dubrovniku

23. Studeni 2012.

U Dubrovniku se održava godišnji susret najveće francuske prodajne mreže turističkih agencija Havas Voyages koja okuplja 460 članica.

Tim povodom u Dubrovnik je doputovalo 240 francuskih agenata uglavnom direktora agencija uključenih u tu mrežu te njihovih poslovnih partnera, a domaćin ovogodišnjeg susreta je Hrvatska turistička zajednica u suradnji s turističkim zajednicama Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Tijekom tri dana osim sudjelovanja na radionicama i poslovnim sastancima gosti iz Francuske razgledat će povijesne znamenitosti Dubrovnika, obići Ston i Pelješac i upoznati se s gastronomskom ponudom Dubrovačko-neretvanske županije, priopćeno je iz dubrovačke Turističke zajednice.

Web stranica Havas Voyages jedina je mrežna stranica koja klijentima na prodaju nudi i usluge turističkog vođenja, a boravak u Hrvatskoj te upoznavanje s turističkom ponudom Dubrovnika, naše najpopularnije destinacije i njegove okolice, važan je doprinos daljnjem rastu turističkih posjeta iz Francuske.

U prvih deset mjeseci ove godine Hrvatsku je posjetilo 400 tisuća turista iz Francuske, što je 5 posto više nego lani, a ostvarili su 1,6 milijuna noćenja ili 4 posto više.

24. travanj 2024 05:23