Znanja
StoryEditor

HPE 360° - poslovno-tehnološka konferencija na kojoj ćete saznati kako ubrzati svoje poslovanje

02. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Sjajna ideja sama po sebi više nije dovoljna – poslovni uspjeh danas određen je kroz vašu sposobnost da ideju pretvorite u vrijednost brže nego što to može učiniti vaša konkurencija.

Kako što brže pretvoriti ideju i vrijednost i kako ubrzati svoje poslovanje moći ćete saznati sljedeći tjedan, 7. lipnja 2016., na poslovno-tehnološkoj konferenciji HPE 360° koju pod sloganom „Accelerating forward“ organizira tvrtka Hewlett-Packard Enterprise u Hotelu Sheraton u Zagrebu.

Tvrtka Hewlett Packard Enterprise definirala je četiri transformacijska područja koja predstavljaju njen pogled smjera u kojem se tržište kreće i uvjeta koje organizacije trebaju ispuniti da bi bile uspješne. Ova četiri područja u srcu su rješenja koje Hewlett Packard Enterprise nudi svojim korisnicima i na njima će se temeljiti vrhunska stručna predavanja koja ćete moći poslušati na konferenciji HPE 360:

  1. Transformacija u hibridnu infrastrukturu. Nužna je za trenutno i kontinuirano stvaranje novih vrijednosti. HPE pomaže organizacijama izgraditi rješenja u oblaku koja rastu s njihovom infrastrukturom.
  2. Zaštita digitalnih podataka.Sigurnost je trenutno svima jedna od najvećih briga. HPE nudi alate koji organizacijama pomažu da otkriju prijetnje, zaštite podatke i  reagiraju na incidente i rizike bilo koje vrste.
  3. Osnaživanje organizacije zasnovane na podacima.HPE se orijentira na open-source i cijenom povoljna  rješenja koja omogućuju organizacijama da iskoriste 100% njihovih podataka za stvaranje analitičkih uvida u realnom vremenu na osnovu kojih je odmah moguće donositi relevantne odluke.
  4. Omogućavanje produktivnosti.HPE pomaže organiozacijama da stvore produktivno radno okruženje koje omogućuje brzu konverziju starih procesa i alata u mobilne i dovoljno je fleksibilno da se prilagodi promjenama kako poslovanje tvrtke mijenja obim.

Na konferenciji će više od 20 govornika iz tvrtke HPE i njenih partnera predstaviti trendove, rješenja i tehnologije koji će vam pomoći da ubrzate svoje poslovanje dobijete maksimum iz ulaganja u suvremenu infrastrukturu. Poseban gost-predavač na konferenciji je g. Mate Rimac iz tvrtke Rimac Automobili.

Sudjelovanje je besplatno, a na konferenciju se možete prijaviti na adresi http://www.hpeseeroadshow2016.com/croatia/

25. travanj 2024 00:14