Znanja
StoryEditor

IGBS Zagreb promovirao 18 diplomanata

09. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Promocija šeste generacije studenata održana je 25. ožujka u Međunarodnoj diplomskoj školi za poslovno upravljanje Zagreb (IGBS). Osamnaest studenata primilo je diplomu specijalista poslovnog upravljanja IGBS-a Zagreb te certifikat prestižne partnerske škole Kelley School of Business sa Sveučilišta u Indiani

Diplomanti dolaze iz hrvatskih tvrtki i institucija, kao što su Microsoft Hrvatska, Cisco Systems, Adriatica.net, Tele2, Combis, Hewlett-Packard, Zagrebačka banka i drugih.

Diplomantima su čestitali Kenneth Herbert Merten, veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj, Sandra Švaljek, predsjednica Upravnog vijeća IGBS-a Zagreb, Bruce L. Jaffee, prodekan za nastavu IGBS-a Zagreb s Kelley School of Business i Eric L. Richards, član Upravnog vijeća IGBS-a Zagreb s Kelley School of Business.

- Ponosan sam na suradnju IGBS-a Zagreb i Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj i čast mi je biti danas ovdje i čestitati diplomantima na uspješno završenom studiju. Tržište rada u Hrvatskoj pod utjecajem je stalnih promjena uslijed različitih globalnih trendova i skorog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, stoga je ulaganje u obrazovanje ključno za daljnje poslovne uspjehe - rekao je Kenneth Herbert Merten, veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj.

U sklopu ovog programa polaznici imaju mogućnost stjecanja dviju diploma – diplome specijalista poslovnog upravljanja IGBS-a Zagreb, te američke diplome magistra znanosti iz strateškog menadžmenta Kelley School of Business sa Sveučilišta u Indiani.

16. travanj 2024 00:04