Znanja
StoryEditor

Iskoristite poseban popust 20% na upis svih programa Mirakul Akademije

24. Kolovoz 2015.

Dodatne edukacije nisu samo potreba, već i nužnost, kako biste pratili aktualnosti u svojoj struci i bili konkurentni, ne samo lokalno, nego i na globalnoj razini.

Mirakul Edukacijski centar već se šest godina kontinuirano razvija, unapređuje i proširuje ponudu novim edukacijskim temama. Osim jednodnevnih i dvodnevnih seminara, polaznici mogu odabrati, ovisno o području koje ih zanima, i neki od pet višemjesečnih specijalističkih modularnih programa.

Visoko specijalizirana znanja i vještine

Mirakul je u drugoj polovici 2011. godine uveo nove modele stručnog usavršavanja kroz višemjesečne edukacijske modularne programe u sklopu Mirakul Akademije te upisao prvu grupu polaznika Internet marketing Akademije. Riječ je o programu koji osigurava stjecanje visokospecijaliziranih znanja i vještina iz područja marketinga i prodaje putem Interneta, sa svim detaljno pojašnjenim potrebnim tehnikama i alatima koji će ih osposobiti za kvalitetno upravljanje ciljanim marketinškim kampanjama.

Od 2011. do danas, Mirakul Akademija razvijala se prema potrebama tržišta te pokrila najvažnija područja poslovanja. Osim novih, konkretnih i primjenjivih znanja, stručnim usavršavanjem kroz višemjesečne programe polaznici će nadograditi i temeljna stručna znanja te vještine koje su stekli dosadašnjim radom i obrazovanjem. Edukacije su prilagođene managerima i zaposlenicima ključnih odjela unutar tvrtki, bilo da je riječ o prodaji, marketingu, odjelu ljudskih potencijala ili timu koji radi na pripremi i provedbi EU fondova.

Mirakul Akademija pruža sveobuhvatna znanja iz ključnih područja poslovanja

Poznavanje i implementacija konkretnih znanja za upravljanje tvrtkama, projektima i ljudima u vrijeme rastućih strukturalnih i procesnih kompleksnosti danas je nužnost. Teme edukacija u sklopu Mirakul Akademije pokrivaju ključna područja poslovanja (management, financije, prodaju, marketing, HR, EU fondove i investicijske projekte, ICT) te najnovije stručne i tehnološke trendove.

Višemjesečni modularni programi:

Internet marketing Akademija - www.mirakul.hr/edukacijski-centar/internet-marketing-akademijaHR Akademija - www.mirakul.hr/edukacijski-centar/hr-akademijaProdajna Akademija - www.mirakul.hr/edukacijski-centar/prodajna-akademijaVoditelj projekata za EU fondove - www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija/eu-akademijaCommunity manager Akademija - www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija/community-manager-akademija

Svi moduli u sklopu programa omogućuju polaznicima trenutnu primjenu stečenih znanja, zahvaljujući brojnim praktičnim i aktualnim primjerima koji će biti obrađeni u okviru problemske i interaktivne nastave.

Predavači na Mirakul Akademiji

Predavači su vrhunski stručnjaci u svom području, imaju minimalno 10 godina managerskog iskustva, održali su brojne seminare i radionice te sudjelovali na nizu stručnih konferencija i poslovnih skupova. Većina dolazi iz poduzetničkog okruženja, imaju svoje uspješne tvrtke te polaznicima prenose osobna iskustva.

Polaznici – zaposlenici najvećih tvrtki i institucija u Hrvatskoj

Polaznici seminara Mirakul Edukacijskog centra i Mirakul Akademija u pravilu dolaze iz najvećih tvrtki  i institucija u Hrvatskoj, često s managerskih pozicija, vrlo su stručni i imaju visoka očekivanja od predavača i Mirakula kao organizatora. Očekuju konkretna znanja koja će moći već sutradan primijeniti na svojem radnom mjestu, te donijeti korist i novu vrijednost svojoj tvrtki. Kvalitetni specijalisti iz različitih područja managementa nezamjenjiv su i neophodan ljudski potencijal bez kojeg nema stvaranja dodane ekonomske vrijednosti za tvrtke.

Upisi novih generacija na višemjesečne programe su započeli, a u tijeku je poseban AKCIJSKI POPUST OD 20% za rane prijave i uplate do 31.08.2015. na sve modularne programe.

Rezervirajte svoje mjesto odmah i iskoristite promociju.

Sve dodatne informacije o Akademijama i predavačima možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija.

22. travanj 2024 04:33