Znanja
StoryEditor

Izvoznici, želite li znati kako to rade u Švedskoj?

13. Kolovoz 2014.
Piše:
lider.media

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je 9. srpnja 2014. godine Otvoreni javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u Programu obrazovanja za međunarodno poslovanje International Trade Management ITM 2014.

Cilj programa razvoj je izvoznih kapaciteta malih i srednjih poduzetnika. Prema planu provedbe predviđeno je financiranje sudjelovanja za 20 polaznika.

Program obrazovanja odvijat će se u Zagrebu i Švedskoj, na engleskom jeziku, od rujna do prosinca 2014. godine u trajanju do 24 dana, a sadržajno obuhvaća:

- radionice „Putovnica za izvoz“ u okviru kojih će polaznici, uz dodatna individualna savjetovanja međunarodno priznatih stručnjaka, izrađivati izvozne poslovne planove za tvrtke u kojima su zaposleni;

- seminare što održavaju međunarodno priznati stručnjaci na područjima: istraživanje međunarodnih tržišta, multikulturalnost, tržišne strategije, upravljanje promjenama, vještine prodaje za izvoz;

- individualna savjetovanja;

- međunarodno umrežavanje i studijski posjet švedskim tvrtkama.

Prijave za sudjelovanje u Programu obrazovanja podnose subjekti malog gospodarstva za svoje zaposlenike. Uvjeti koje ti zaposlenici trebaju zadovoljavati su: fakultetsko obrazovanje ekonomske ili tehničke struke/starost od 27 do 40 godina/odlično aktivno znanje engleskog jezika/rad na poslovima vezanim za međunarodno poslovanje.

 Rok za prijavu je do 29. kolovoza 2014. godine, a detalje natječaja možete naći na: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=889.

 

26. travanj 2024 23:41