Znanja
StoryEditor

Kako o(p)stati poduzetnik?

19. Svibanj 2015.
Piše:
lider.media

Business Cafe, poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati, održat će se u četvrtak, 21. svibnja u 18 h u Ray clubu (podrum hotela Westin) u Zagrebu.

Gosti 26. okupljanja su Ivica Mudrinić, predsjednik Vijeća za konkurentnost, menadžer i inovator, Petar Lovrić, poduzetnik i predsjednik HUP - Udruge malih i srednjih poduzetnika i Miodrag Šajatović, suvlasnik i glavni urednik poslovnog tjednika Lider. 

Na sve strane potiče se poduzetništvo, riječ start – up svima izlazi iz usta, no kako kad jednom krenemo o(p)stati poduzetnik u ovim uvjetima? Je li istina da u poduzetništvu postoje samo brzi i mrtvi? Tijekom Business cafea saznat ćemo globalne, regionalne i nacionalne trendove te dobiti svježe informacije koje nam mogu pomoći u čemu mi to možemo pronaći svoje mjesto na globalnom tržištu, koji su to najveći izazovi s kojima se današnji poduzetnici susreću i kako ih nadvladati te zaključiti jesmo li (ipak) osuđeni na uspjeh.

Poslije razgovora s gostima slijedi organizirani networking i slobodno druženje. Usto, urednik portala Imam novac Gordan Horbec ukratko će predstaviti rad Udruge poreznih obveznika Lipa koja se zalaže za manje poreze poduzetnicima.

Ulaznice (po cijeni od 75 kn) se mogu kupiti putem sustava entrio ili na u gotovini na licu mjesta na dan eventa.

17. travanj 2024 21:31