Znanja
StoryEditor

Kako stvoriti uspješan brend i podići vrijednost tvrtke?

26. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

U sklopu četvrte radionice HOWtoWOW akademije koja će se održati 5. prosinca u Zagrebu, sudionici će imat priliku saznati od svjetski poznatog stručnjaka Andya Milligana kako uspješni brendovi stvaraju materijalnu vrijednost za tvrtku te kojih šest koraka je potrebno usvojiti u procesu izgradnje kvalitetnog brenda

 Milligan će prikazati kako se razvija strategija za pozicioniranje brenda drukčijim pristupom te kako se stvara arhitektura brenda koja će poboljšati poslovne rezultate tvrtke. Andy Milligan je vodeći međunarodni brend konzultant koji preko 20 godina radi kao savjetnik za brend strategije, trener i predavač na konferencijama diljem svijeta, a radio je na širokom spektru konzultantskih projekata u različitim industrijama poput financije, telekomunikacija, sporta, zračnog prometa, itd. 

Vodio je projekte u Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru, SAD-u i Europi. Milligan je jedno od Interbrandovih vodećih lica te čest gost na CNN-u i BBC-u. Autor je bestsellera iz područja brendinga “Neobična praksa”, “Brendirajte poput Beckhama” i “Vidi, osjeti, razmisli, napravi”.HOWtoWOW akademija namijenjena je agencijama i oglašivačima te pokriva široko područje korisnih praktičnih znanja. Radionice vode vrhunski domaći i svjetski stručnjaci poput Sama Moorthya, Roberta Shawa, Rajne Cuculić, Andya Milligana, Toma Whitea, Diarmida Moncrieffa i Miše Terzića. Iako je HOWtoWOW prvenstveno nastao kao agencijski projekt, zbog velikog interesa oglašivača unaprijeđenjem u akademiju sa sustavom priznanja HURA je proširila strukturu predavanja jer je osnovni cilj radionica pomaknuti granice između oglašivača i agencija te pokazati sudionicima kako su najbolje strategije i kampanje rezultat zajedničkog rada.

04. svibanj 2024 04:31