Znanja
StoryEditor

Konferencija o duhovnom menadžmentu

07. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

Tvrtka Filaks i tiskara D.R.I.M. organiziraju 1. konferenciju o duhovnom menadžmentu i društveno odgovornom poslovanju koja će se održati 21. svibnja u Cineplexx Centar Kaptol kinu u Zagrebu.

Na konferenciji će se raspravljati o ljudskom faktoru u ekonomiji, poduzetništvu, menadžmentu, marketingu i medijima. Raspravljat će se od uhovnoj inteligenciji u svrhu usmjerenja poslovanja na korist tvrtke, ali i društva u cjelini.

Na konferenciji će sudjelovati sljedeći stručnjaci - Velimir Srića, Bruno Šimleša, Elvira Mlivić Budeš, Renata Vokal, Kamilo Antolović, Zdenko Cerović i Tomislav Ivančić.

- Cilj nam je motivirati pojedince i organizacije na razmišljanje o poslovnim ciljevima i sredstvima, jer niti jedan vrijedan cilj ne možemo ostvariti bezvrijednim ili pogrešnim sredstvima. Bez obzira na neuspjeh ili uspjeh pojedinca ili tvrtke, često u zadnje vrijeme čujemo da ljudi nisu ispunjeni u osobnom smislu. Duhovnost nije samo obična teorija ili imaginarni pojam koji sve češće čujemo u medijima. Vjerujemo da će predavanja uglednih stručnjaka na 1. konferenciji o duhovnom menadžmentu i društveno odgovornom poslovanju potaknuti na razmišljanje, da ćemo donijeti zaključke o postojećem stanju u društvu i otvoriti neka nova pitanja i etičke dileme u poslovanju - istaknula je Elvira Mlivić Budeš, direktorica tvrtke Filaks i organizatorica konferencije.

26. travanj 2024 18:34