Znanja
StoryEditor

Konferencija o korporativnom upravljanju

09. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Međunarodna konferencija o korporativnom upravljanju pod nazivom ‘1st International OFEL Conference on Corporate Governance‘održat će se 12. travnja na Sveučilištu u Dubrovniku. Na konferenciji će se raspravljati o organizacijskim, financijskim, etičkim i pravnim pitanjima korporativnog upravljanja.

Na konferenciji će biti prezentirano 124 znanstvena rada koji su napisali autori iz 33 zemlje. Među gostima i predavačima bit će stručnjaci iz područja korporativnog upravljanja poput profesora Dukea Bristowa iz Sjedinjenih Američkih Država, Gerarda Hodgkinsona iz Velike Britanije, Shanna Turnbulla iz Australije i Thea Vermaelena iz Francuske.

U sklopu konferencije održat će se i radionica o pisanju znanstvenih članaka koju organizira Academy of Management, a prvenstveno je namijenjena istraživačima na sveučilištima u Jugoistočnoj Europi. Glavni urednici iz vodećih znanstvenih časopisa pomoći će sudionicima s preporukama kako svoje rezultate istraživanja pretočiti u članke za objavljivanje u vodećim svjetskim znanstvenim časopisima.

16. travanj 2024 13:01