Znanja
StoryEditor

Kontrolerski događaj godine uskoro u Zagrebu

11. Svibanj 2015.
Piše:
lider.media

Kontroling Kognosko d.o.o. u svojoj organizaciji 28.05.2015. u zagrebačkom hotelu Antunović održati će jednodnevni seminar o kontrolingu radnog naziva ’Modern Budgeting’.

Predavač će biti Dietmar Pascher, trener i partner jedne od najboljih škola kontrolinga na svijetu koja je poznata između ostaloga i po svom jedinstvenom pristupu i potpuno unikatnoj metodologiji.

Tako će sudionici će imati rijetku priliku vidjeti kako izgleda najbolja praksa njemačkog kontrolinga u izvođenju trenera glasovite Controller Akademie. Gospodin Paschar prezentirat će kako najbolje razviti strateški plan, koje analize su korisne, a koje ne, te kako se na najbolji način uskladiti s operativnim planiranjem. Isto tako njemački gost objasnit će zašto klasično planiranje više ne daje željene rezultate, kao i koji je najbolji način implementacije modernog planiranja. Rizik kao važan alat planiranja, te najvažniji elementi dobrog upravljanja njime, također će biti tema koje će se dotaknuti uvaženi stručnjak.

’Modern Budgeting’ je   zasigurno do sada najvažniji kontrolerski događaj godine, a cijelo predavanje biti će na engleskom jeziku.

26. travanj 2024 06:19