Znanja
StoryEditor

Lider i Poslovno učilište Filaks ulažu u vaše cjeloživotno obrazovanje!

25. Ožujak 2015.
Piše:
lider.media

Cjeloživotno učenje sastavni je dio života koji obuhvaća sve njegove aspekte i odnosi se na sve dobne skupine počevši od rođenja.

Učimo od svoje okoline, obitelji, društvene zajednice, vrtića, škole, religijskih institucija, radnog okruženja, prijatelja, poznanika i slično.

Znanje kao blago koje vas uvijek prati

Poslovni aspekt života omogućava nam ostvarivanje financijskih vrijednosti potrebnih za komotniji i sigurniji život, a cjeloživotno učenje u ovom kontekstu odnosi se na usvajanje svih onih važnih osobina, vještina i znanja relevantnih za područje za koje smo se opredijelili i u kojem se želimo usavršiti kako bi u njemu bili najbolji što možemo.

Ulaganje u cjeloživotno učenje je jedna od najsigurnijih investicija, jer ono što vam se vraća u obliku znanja i vještina više vam nitko ne može oduzeti! Jednom kada osjetite snagu koju vam pružaju usvojena znanja i vještine steći ćete veće samopouzdanje i sigurnost u sebe koji su ključni za ostvarivanje uspjeha u poslovnom svijetu.

Iskoristite dobru priliku i donesite pravu odluku! Osvojite punu stipendiju Poslovnog učilišta Filaks!

Vedra kuća znanja dodjeljuje jednu stipendiju za odabrani verificirani program usavršavanja (Voditelj prodaje, Voditelj marketinga ili Menadžer u malom poduzetništvu) za budućeg polaznika ili polaznicu koji u tri rečenice najkreativnije izrazi svoju motivaciju za stjecanje novih znanja i vještina. Rok za prijavu je četvrtak, 26. ožujka do 16.00. Pozivamo vas da pošaljete 3 rečenice motvacije za sudjelovanje i svoje puno ime i prezime na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.!

Najkreativniji mail i motivaciju za stjecanjem novih znanja i vještina pokazala je Emina Šašek koja je dobila stipendiju. Čestitamo

15. travanj 2024 14:11