Aktualno Znanja

Lider svim poduzetnicima daruje vodič kroz HR regulativu koji se mora imati

regulativu
Tin Bašić

Malo ste poduzeće s nekoliko zaposlenika. Imate računovodstveni servis koji vas prati u radu, no nemate HR-ovca. Stručnjak za ljudske resurse na mali broj zaposlenika čini vam se prevelikim troškom, a toliko je toga u pravnoj regulativi da ne možete sve pratiti. Imamo rješenje za vas!

Troje vrhunskih stručnjaka izradilo je vodič kroz regulativu koji mora imati svaki direktor poduzeća: odvjetnik Danijel Pribanić, voditeljica Odjela ljudskih resursa Hrvatske gospodarske komore Marina Cvirn Jurčec i direktor Career Centra Vladimir Benić.

I ne samo to: autori napominju da je svrha pregleda regulative u ovome dokumentu olakšati ponajprije poslodavcima, ali i HR-ovcima, snalaženje u regulativi i primjeni zakonskih odredbi.

Tjednik Lider u suradnji s autorima svim svojim čitateljima daje BESPLATNO ovaj dokument.

PREUZMI

Isto tako, tjednik Lider 19. travnja objavljuje i poseban prilog o ljudskim resursima ‘HR u RH –  snaga ljudskih resursa‘. U tom posebnom Liderovom prilogu analizirat će se trendovi na HR tržištu, odgovaramo na pitanje gdje i kako naći radnu snagu, kako se usavršavaju zaposlenci te kako izabrati dobrog zaposlenika.

Komentari