Znanja
StoryEditor

Mirakul Internet marketing Akademija kreće 28. rujna

25. Rujan 2012.

Izvrsno ocijenjen od strane dosadašnjih generacija polaznika, program Internet marketing Akademije jedan je od rijetkih koji polaznicima može pružiti sveobuhvatna znanja iz područja marketinga i prodaje putem interneta.

Detaljna i stručna predavanja te pojašnjenja svih potrebnih tehnika i alata polaznike će osposobiti za kvalitetno upravljanje ciljanim marketinškim kampanjama. Visoku razinu i kvalitetu programa osiguravaju vrhunski predavači i dokazani stručnjaci za internetski marketing, brojne aktualne teme koje se obrađuju te uvijek nove i svježe studije slučaja, na kojima polaznici sami i uz pomoć stručnjaka mogu razvijati svoje kompetencije. Također, polaznici dolaze iz najuspješnijih hrvatskih tvrtaka te omogućavaju dinamična i konstruktivna predavanja, uz razmjenu brojnih vlastitih primjera iz prakse.

Svi predavači na Mirakul Akademiji vrhunski su stručnjaci u svom području, višestruko nagrađivani kao predavači na raznim stručnim događanjima i izvrsno ocijenjeni od strane dosadašnjih polaznika. Damir Podhorski voditelj je programa Internet marketing Akademije, suvlasnik tvrtke Escape i stručnjak iz brojnih područja internetskog marketinga i digitalnog poslovanja. Vibor Cipan iz tvrtke UX Passion, ponuđač najboljeg twitterwalla u svijetu, Sir Željko Riha, član mnogih domaćih i međunarodnih organizacija (poput Londonske diplomatske akademije, Društva za Ujedinjene Narode i Hrvatske udruge za odnose s javnošću), Ana Penović suvlasnica tvrtke Jasno&Glasno, prve specijalizirane community i content menadžment agencije, Siniša Gavrilović, SEO specijalist i višestruko nagrađivan predavač, Zorin Radovančević, vrstan dizajner i UX stručnjak, Davor Runje, koji je zadnje tri godine producirao 50-ak aplikacija za Facebook, od čega su četiri bile hitovi sa šesteroznamenkastim brojem korisnika, predavači su koje će polaznici imati priliku upoznati te s kojima će moći surađivati na višemjesečnom druženju kroz edukaciju.

Nova generacija kreće s predavanjima 28. rujna, a više informacija o Internet marketing Akademiji možete potražiti na: www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija/internet-marketing-akademija

24. travanj 2024 12:45